DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Jogosan akadt ki a Mercedes Hamiltonra?

Egy emlékezetes és rendhagyó forgatókönyv szerint zajló F1-es bajnoki döntő után bőven volt mit elemeznünk, rádióműsorunk legújabb adásában Hamilton, Rosberg, a Mercedes és a nézők szemszögéből is megvizsgáltuk az Abu Dhabi Nagydíjat.

Az Autósport és Formula Magazin pár hónapja már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

Nem is kérdés, hogy 10. adásunkban mi jelentette a fő beszédtémát. Az F1-es szezonzárón ugyanis eldőlt a bajnoki cím a két Mercedes-pilóta között, amit Hamilton sajátos taktikával, Rosberg elképesztő mentális erővel, a Mercedes pedig szükségtelen aggodalmak közepette csinált végig. Szerkesztőségünk megszokott két tagja, Gellérfi-Csizmadia Gergő és Bognár Viktor vitatják meg, hogy mit csinálhattak volna másképpen az érintettek.

Dppi_00116021_547



Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: