DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Magnussen ismét pontokért harcolna Sepangban

Kevin Magnussen legutóbbi futama kitűnően sikerült, hiszen az idei évben másodszor távozott pontszerző helyezéssel egy versenyhétvégéről. A dán pilóta Malajziában is szeretne az első tízben végezni.

A Renault versenyzőjét az Orosz Nagydíj után ismét pontszerző helyen intették le egy városi pályán, ezúttal Szingapúrban. Magnussen önbizalma megnőtt a jó teljesítménytől, és Sepangban is folytatná a jó szereplést.

A dán elmondta, hogy az egész istállóra pozitívan hatott a pontszerzés: „Nagyon elégedettek voltunk, én és a csapat is, mindannyian egy löketet kaptunk ettől az eredménytől. Tudom, hogy mindenki visszatért Enstone-ba és Virybe, rendkívül kemény munkát végeznek, tehát a felemelkedés előbb-utóbb el fog következni.”

 magnussen-szingapur-2016



Magnussen a soron következő hétvégén is jó eredményt remél: „Most folytatnunk kell a fejlődést, és remélhetőleg meg tudjuk ismételni a dolgot Malajziában.”

A Renault pilótája a szingapúri emlékekkel zárta nyilatkozatát: „Rendkívül szomjas voltam, mivel egész az verseny alatt nem jutottam vízhez! Enélkül kellett versenyeznem, ami nem épp ideális a legforróbb hétvégéken, de megpróbáltam a futamra koncentrálni.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: