DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Nézd moziban a Magyar Nagydíjat!

A Brit, a Magyar, a Német és a Belga Nagydíjat 30 szerencsés olvasónk másodmagával a budapesti Lurdy Mozi nagytermében, óriás vásznon nézheti meg a Mozielmeny.hu felajánlásából!

Szeretnéd óriás vásznon, moziminőségben nézni a silverstone-i, hungaroringi, hockenheimi és spái F1-es futamokat? Akkor iratkozz fel a Formula.hu legújabb nyereményjátékára, melyen mind a négy futamra 30-30 kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a Mozielmeny.hu jóvoltából.

mozi_



A Brit Nagydíjra szóló jegyek nyerteseit tegnap kisorsoltuk, a játék második köre a Magyar Nagydíj vetítésének jegyeiért zajlik. A játékosoknak nincs más feladata, mint az alábbi űrlap használatával feliratkozni, s minden résztvevő közül véletlenszerűen választjuk majd ki a 30 szerencsést a határidőt követően. A Magyar Nagydíj vetítésére szóló jegyekért július 18. hétfőig lehet játszani, sorsolás és a nyertesek értesítése július 19-én, kedden történik.

Annak érdekében, hogy egy jó hangulatú, teltházas versenynézést élvezhessenek végig azok, akik július 24-én a Lurdy Moziban tekintik meg a Brit Nagydíjat, a szervezők azt kérik, hogy csak olyanok iratkozzanak fel, akik nyereményükkel élni is kívánnak, s valóban el akarnak látogatni aznap a helyszínre.

A közvetítés helyszíne: Lurdy mozi – térkép ide kattintva érhető el.

Sok szerencsét mindenkinek!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: