DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Elképesztő F1-es festménykiállításon jártunk

„Driven”, avagy „Meghajtva” - Ezzel a címmel nyitotta meg saját első önálló autósportos képgalériáját Londonban a fiatal művész Juliet Marsh, az egyedi kiállításra pedig a Formula.hu is ellátogatott.

DSC07655



Már az is meghatároz egy életstílust, ha az ember rajong a technikai sportokért, de még nagyobb elégtételt és örömöt okoz, ha munkájába, mindennapjaiba is beleszőheti azokat az érzelmeket, amelyeket a versenyzés vált ki belőle. Juliet azon szerencsések közé tartozik, akik ezt megtehetik, hiszen nem csak gyerekkora óta kedveli a motorsportok minden formáját, de kiválóan fest is, ezt pedig kiválóan tudta ötvözni a papírlapon.

DSC07653

Főként a Formula-1 világának neves alakjai köszönnek vissza portréin, de olykor a Formula-E, a MotoGP vagy a rali is megihleti. Elmondása szerint immár tíz éve fest ebben a témakörben, és alkotásain mindig a versenyzők érzelmeit igyekszik megjeleníteni. Egy képpel általában pár óra alatt elkészül, de egy napnál tovább sosem szereti halasztani.

Az elmúlt napok eseménydúsan zajlottak számára, hiszen vasárnap még ott ült a lelátón a Formula-E szezonzáróján a Battersea Parkban, hétfőn pedig megnyitotta első önálló kiállítását, aminek a londoni Thames Side Studios 4-es számú csarnoka ad otthont a Harrington úton. A több mint hatvan festményből álló galériát július 10-ig látogathatják az érdeklődők.

DSC07660

Az eseményről itt olvashattok még részleteket, de akár követhetitek is Juliet Marsh-ot Facebookon, Twitteren vagy Instagramon, ahol időről-időre megoszt képeket legújabb készülő alkotásairól. 

13466364_1709352399315982_5025692802551901557_n

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: