DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Kisorsoltuk a mozijegyeket a Brit Nagydíjra

Harminc szerencsés olvasónk másodmagával a Lurdy Mozi nagytermében tekinthet meg négy F1-es nagydíjat – az első kör véget ért, a Mozielmeny.hu által a Brit Nagydíjra felajánlott belépők gazdára találtak.

Új nyereményjátékunk a silverstone-i, hungaroringi, hockenheimi és spái futamokra szól: ezeket a versenyeket egy teremnyi rajongó számára óriásvásznon vetítik a budapesti Lurdy Mozi nagytermében, a Mozielmeny.hu felajánlásával pedig lehetőségünk nyílt 30-30 kétszemélyes belépőt kisorsolni olvasóink között, akiknek csupán feliratkozniuk kellett, hogy eséllyel induljanak nyereményeinkért.



Örömmel láttuk, hogy számos olvasónk jelentkezett a játék első körére. Ma kisorsoltuk közöttük azt a 30 szerencsést, akik páros belépőt nyertek a Brit Nagydíj vasárnapi vetítésére. A Mozielmeny.hu rövidesen kapcsolatba lép valamennyiükkel, és tájékoztatást ad a további részletekről.

Nyerteseinknek gratulálunk, és annak sincs oka csüggetni, akinek ezúttal nem kedvezett a szerencse. A Magyar, Német és Belga Nagydíjak vetítésére további 30-30 páros belépőt sorsolunk ki, a július 24-i hungaroringi verseny mozijegyeiért már holnap indul játékunk.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: