DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Már Rosberg a fő bajnokesélyes

Az első futamgyőzelem után még nem Nico Rosberget tartották a fogadóirodák az idei F1-es szezon fő esélyesének, mostanra viszont fordult a kocka – mutatunk pár ennél merészebb fogadást is.

Ha nem akarsz úgy járni, mint az a brit Leicester-szurkoló, aki nem bízott eléggé csapata bajnoki címében, és idő előtt kivette a pénzét, gondold meg alaposan, kire fogadsz – az alábbiakban áttekintjük, milyen szorzókat kínálnak a fogadóirodák az Orosz Nagydíjra, illetve a teljes szezonra.

rosberg_kina16_cs



Ami a futamgyőzelmet illeti, Nico Rosberg sorozatban szerzett hat győzelmével elérte, hogy azonos szorzóval (2,25) lehessen az ő sikerére fogadni, mint Lewis Hamiltonéra – természetesen ők ketten vezetik a listát az egyik legnagyobb online fogadóirodánál. Utánuk a két Ferrari (Vettel 6,5; Raikkönen 17), a két Red Bull (Ricciardo 26; Kvjat 67) és a két Williams következik (101-101), majd a Force India és a Toro Rosso, a McLaren, a Haas, a Renault, a Sauber és végül a Manor pilótái.

A pole-pozíciót illetően is hasonló a helyzet, azt leszámítva, hogy Hamiltont ezen a téren esélyesebbnek tartják Rosbergnél (1,9 és 2,37). És akkor lássunk egy-két merészebb fogadást: ha valamelyik Sauber vagy Wehrlein az első 6 közt végez, az egyaránt 67-szeres pénzt érhet a számunkra; a Manor kettős pontszerzése 51-szeres összeget fizet; Daniel Ricciardo esetében 151-szeres, míg Kimi Raikkönen esetében 201-szeres szorzót láthatunk a mesterhármasra, azaz a pole-ból elért győzelemre leggyorsabb körrel. A lehetőségek tárháza tehát igen széles a merész játékosok számára.

Ami a világbajnoki címeket illeti, a Mercedesre természetesen már most sem érdemes fogadni, hiszen 1000 forintra mindössze 1030-at fizet a győzelmük, a bevállalósak viszont 11-es szorzóval tehetnek a Ferrarira. Az egyéni bajnokság fő esélyese az idén eddig hibátlan Nico Rosberg (1,66), őt értelemszerűen Lewis Hamilton (2,37) és Sebastian Vettel (13) követi.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: