DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Kinek képzeled magad, Hamiltonnak?

Lewis Hamilton egy amerikai talk show-ban mesélt el egy állítólag vele megesett történetet, mely kisebb-nagyobb eltérésekkel Juan Manuel Fangióról, Stirling Mossról és Nigel Mansellről is ismert.

Lewis Hamilton az amerikai Jimmy Kimmel Live show-ba látogatott el a héten, ahol jó pár történetet megosztott a nagyközönséggel, többek közt egy rendőrségi ügyét is, amely még karrierje hajnalán esett meg vele:

„Fiatalabb koromban esett meg, még a húszas éveim elején, miután végre bekerültem a Formula-1-be. Igazán jó autóm volt, egy AMG Mercedes, amely nagyon hangos volt. Végül ezért is intette le a rendőr, az autóm hangja miatt. Odalépett az ablakhoz, és ezt mondta: Kinek gondolod magad, Lewis... Ó. Helló. Jó estét, Lewis!

Nem ez volt egyébként az egyetlen hasonló ügye Hamiltonnak: 2007-ben, első szezonjában Franciaországban érték gyorshajtáson, míg három évvel később 500 dollárra büntették, amikor az Ausztrál Nagydíj hétvégéjén az Albert Park körül száguldozott.

Az már más kérdés, hogy a történet igaz-e, hiszen már legalább három F1-es nagyságról, Juan Manuel Fangióról, Stirling Mossról és Nigel Mansellről is ismert hasonló história.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: