DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Alonso: Ki mondta, hogy nehéz együtt dolgozni velem?

A 2015-re valószínűleg a McLarenhez visszatérő spanyol szerint az a tény, hogy a volt csapatai mindig tárt karokkal várták vissza, jelzi, hogy könnyű vele együtt dolgozni.

Fernando Alonso múlt csütörtökön jelentette be, hogy elhagyja a Ferrarit, hogy új kihívások után nézzen, már minden bizonnyal aláírta szerződését a McLarennel a 2015-ös szezonra. A spanyol a balul sikerült 2007-es év után tér vissza, de nem a wokingiak lesznek az elsők, ahol a kétszeres világbajnok két szakaszban is versenyzett – Alonso korábban a Renault-hoz is visszatért, épp a mclarenes kalandja után.



Amikor arról kérdezték, hogy egy nap visszatér-e majd a Ferrarihoz, így válaszolt: „Nem tudom. Többé-kevésbé ismerem a nekem feltett kérdéseket, de ezt vártam, így nem készültem válasszal. Ebben a pillanatban ez nem tartozik az opciók közé, hiszen ha búcsút mondasz, nem gondolod meg magad öt perc alatt és térsz vissza ugyanoda.”

Korábban lehetett hallani, hogy a krisztusi korban lévő hispánnal nehéz együtt dolgozni, de elmondása szerint mindig tárt karokkal várták korábbi csapatainál. „A Renault-tól igazoltam a McLarenhez, majd onnan ismét a Renaulthoz. Aztán a Ferrarihoz, és talán visszatérek majd. Úgy tűnik, hogy a velem együtt dolgozók mindig nyitva hagytak egy ajtót nekem, ami másképp hangzik, amikor azt olvasom, hogy nehéz együttműködni velem. Az mindenképp jó jel, hogy általában vissza tudok térni oda, ahol voltam” – mondta Alonso az ESPN-nek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: