DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Nyerd meg a Casio Red Bull Racing karóráját!

A Formula.hu újabb nyereményjátékában egy a Red Bull Racing logójával ellátott karóra talál gazdára olvasóink között. A Casio által felajánlott modell Sebastian Vettel és Daniel Ricciardo csuklóján is gyakran megjelenik.

A Casio a Red Bull Racing egyik legrégebbi partnere, hiszen 2009-ben csatlakoztak az istállóhoz, így a csapat összes futamgyőzelmét és az elmúlt négy év világbajnoki diadalait is együtt ünnepelhették. Idén januárban ráadásul szerződést is hosszabbítottak a felek, amelynek értelmében 2015 végéig folytatják az együttműködésüket.

Az óragyártó cég természetesen a Red Bull névvel ellátott modellel is rendelkezik, az egyik legszebb darab a Casio EQS-A500RBP kódnevet viseli, és Magyarországon 104 500 forintos áron vásárolható meg.

A tokja rozsdamentes nemesacélból készült, ami garantálja a tartósságot, míg a szíja egy speciális, puha, hajlékony, de strapabíró műanyag. A szerkezetet fényenergia működteti, így nincs szükség elemcserére. A többlet energiát egy akkumulátorban tárolja, aminek köszönhetően teljesen sötétben is hosszú időn át biztosított a zavartalan működés.

Az óra teljesen automatikus naptárprogrammal is rendelkezik, ráadásul a világ különböző városainak helyi ideje is nyomon követhető rajta.

casio-edifice-EQS-A500RB-2012-gege-4



CASIO02

A Formula.hu most meghirdetett nyereményjátékában azonban egy szerencsés olvasónak nem kell fizetnie: a márka jóvoltából odaajándékozzuk ennek a karórának egy eredeti példányát. A játék november 20-tól november 25-ig tart, s csupán név és e-mail cím megadása szükséges hozzá.

A nyertest a játékidő leteltét követően e-mailben értesítjük, személyét a Formula.hu weboldalán és Facebookon is nyilvánosan is kihirdetjük. Sok szerencsét olvasóinknak!

(FIGYELEM! A JÁTÉK VÉGET ÉRT, A SORSOLÁS EREDMÉNYE ITT OLVASHATÓ!)

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: