Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 28. hétfő
Egyéb

Szentgyörgyi Fanninak előbb jött a Jézuska

A Livewire Team driftere, Szentgyörgyi Fanni november 5-én új autóját teszteli Tökölön - az ifjú hölgy boldogan válaszolt a következő kérdésekre.

Fanni, úgy tudom, hogy számodra új autóval vágsz neki a 2017-es versenyszezonnak. Mesélj, kérlek a miértjéről!

Sok álmatlan éjszakánk volt mire körvonalazódtak a 2017-es évre szóló tervek. Több variáció után a kész autó vásárlása mellett döntöttünk. Egyik versenyzőtársam autója eladóvá vált, nagyon megörültem neki, hiszen sokszor láttam már a pályákon menni. Miután kipróbáltam a versenyautót nem volt kérdés, hogy mi a további teendő, fülig ért szájjal szálltam ki.

Milyen autóról beszélünk?

Amit a kocsiról tudni kell: BMW E46 3000-es motor, turbóval, 434 LE, 550Nm. Egy igazi fenevad!

Fanni-új (3)

Milyen tervek vezérelnek a 2017-es évet tekintve?

Terveink között szerepel, hogy több külföldi versenyen elindulunk. Horvátországgal, Szerbiával és Romániával szemezgetünk, de persze a magyarországi futamokon is láthatóak leszünk. Ennek értelmében a jövő év költségesebb lesz. Keresem az új támogatókat akik segítséget tudnak nyújtani a következő szezonra tervezettek megvalósításában.

Az idei BMW is feltűnő volt a hazai versenyautókat tekintve. Mire számíthat a nagyérdemű a megjelenés terén? 

A kocsi dekorját már megterveztük, annyit elárulhatok feltűnő és ütős lesz. Kisebb átalakítások szükségesek ahhoz, hogy rajthoz állhassak a jövő évi szezonban. November 5.-én az az most hétvégén, Tökölön teszteljük az autót, megtesszük együtt az első kilométereket, drift edzés keretein belül.

Fanni-új (1)

Mi a reális cél ezzel az autóval?

Az autó elég erős ahhoz, hogy dobogón tudjak vele végezni. Sok-sok gyakorlás remélem, meghozza a várt eredményt. 2017-et nem fejezzük be kupa nélkül, szeretnék dobogón állni! Nagyon köszönöm az eddigi bizalmat Lacinak és Karcsinak a két fő támogatómnak!

Csapatunk energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában. 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?