DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Sajtós-Diósi: Először egy helyszínen

Április második hétvégéjén került megrendezésre a már hagyományosnak számító Nemzetközi évadnyitó Honda találkozó és a Poco Loco gyorsulási verseny Kiskunlacházán, ahol első alkalommal volt látható egy helyszínen a csapat mindkét versenyautója.

A csapat egyik pilótája, Sajtós Dénes gondolt egyet, és Kiskunlacházára vitte a Honda Civic Type-R versenyautót.

_JOR5262



„Szórakozásból mentünk el a Honda találkozóra, ahol több ezer Honda mellett mi is megmutattuk az autónkat, ahol a rendező biztosított egy szlalom jellegű pályát a gurulni vágyóknak. Mi éltünk a lehetőséggel, és felfogtuk ezt egy pici tesztnek, hiszen felénk nem nagyon van lehetőség az ilyesmire” - kezdte a beszélgetést Sajtós Dénes.

A csapat másik pilótája számára a Honda találkozó már egy kötelező rendezvény, de az első nap számukra is csak a szórakozásról szólt, míg a második már a versenyzésről, hiszen itt indult a 2015-ös Drag Országos Bajnokság.

„Szombaton mi is kimentünk Kiskunlacházára, és mentünk párat 402 méteren, de ez mind tét nélküli autózás volt. Vasárnap viszont már élesben is odatettük magunkat, és sikerült is nyernünk a kategóriánkban, pedig az autóban még nincsenek is benne az idei új fegyvereink, a motor és váltó” - zárta a beszélgetést Kiss György.

_JOR5107

A csapat a szórakozást gyorsan elfeledve már április utolsó hétvégéjére koncentrál, hiszen ekkor rendezik az Országos Rallye2-es Bajnokság második állomását a 21. Steelvent Miskolc Rally-t.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: