DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Bővítette kínálatát a BMW Motorsport és az Ice-Watch

A BMW Motorsport és az Ice-Watch első közös gyártású karóráinak gyors sikere után a márka új színezetű termékek bemutatásával igyekszik lendületben maradni. Ennek érdekében megérkezett a piros és a világoskék árnyalat is a kínálatba.

Marco_Interview_Uhr_Porträt



Az Ice-Watch 2013-ban lépett partnerségre a BMW Motorsport DTM-csapatával, ahol a sorozatban tavaly debütáló Marco Wittmann autójának szponzora lett. És mint mostanra kiderült, nagyon is jól választottak azáltal, hogy a márka nyolc autója közül a fiatal német mellett kötelezték el magukat. Wittmann első szezonjában egy dobogót szerzett és a 8. helyen végzett a bajnokságban, 2014-re azonban a sorozat megkérdőjelezhetetlen éllovasává vált. A tíz versenyből álló szezon során négy győzelmet aratott, domináns teljesítményével pedig már a Lausitzringen, két futammal az idény vége előtt bebiztosította a bajnoki címet. Emellett csapata, a Team RMG is az a tabella élén végzett.

A gyümölcsöző partnerség nyomán az Ice-Watch most két újabb színnel, világoskékkel és pirossal bővítette BMW-szériájának kínálatát. Mindkét szín elérhető a klasszikus unisex és a nagyobb chrono verzióban is, amelyekhez egy ATM Ice-Ramic díszdoboz is jár.

EasyCapture1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: