DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Vandoorne elcsábította a főnök lányát

Stoffel Vandoorne a pályán idén kevésbé, de pályán kívül viszont nyerő ember. Gyönyörű párja ugyanis nem más, mint Gil de Ferran lánya, Anna de Ferran, azaz saját főnöke lánya.

Azt szokták mondani, hogy nem túl szerencsés a főnökünk lányával járni, ha ugyanis valami balul üt ki, esetleg a szakmai előrehaladásunk sínyli meg. A rossz nyelvek pedig éppen azt beszélik, hogy az utóbbi hónapokban igencsak alulteljesítő belga így akarja bebiztosítani jövőjét a McLarennél. A versenyző ezt tagadja, ráadásul kapcsolatuk már de Ferran érkezése előtt kezdődött.

A képet látva érthető, hogy elcsavarta Vandoorne fejét a gyönyörű Anna


A csodálatos szépségű szőkeséggel ugyanis a jelek szerint már tavasszal elkezdett közelebbi kapcsolatba kerülni Stoffel Vandoorne, míg Gil de Ferran csak júliusban váltotta a korábbi versenyigazgatót, Eric Boullier-t. Ugyanakkor a wokingiak pilótája szerint ez nem változtat semmin, profi módon kell kettéválasztani a szakmát a magánélettől.

„Gil már versenyek óta jelen volt az istálló életében, bő egy hete pedig más feladattal bízták meg, de ez nemigen változtat a helyzeten. Eléggé profik vagyunk ahhoz, hogy a két dolgot elválaszthassuk egymástól, erről nem is nagyon van mit mondani többet” – nyilatkozta Stoffel Vandoorne a Speedweek szaklapban.

Gil de Ferran feleségével és lányával

A románc akkor kezdődött, amikor májusban de Ferran egyre gyakrabban tűnt fel a McLaren istállónál, mint tanácsadó, több ízben pedig lánya is vele volt. Nem volt eddig sem unalmas élete, édesapja révén ugyanis a paddock közkedvelt személyiségévé vált. Korábban az IndyCarban versenyző Sage Karammel randevúzgatott. Weboldala szerint DJ-ként dolgozik, félig brazil (apai ágról), félig angol (anyai ágról) és közben Floridában, Miamiban lakik.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: