DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Hamilton nívós ruhamárka nagykövete lett

Február elején még csak a Mercedesszel kötött megállapodást jelentette be a világhírű cég, most azonban kiderült, hogy a négyszeres F1-es világbajnok brit külön is leszerződött velük reklámarcnak.

Néhány hete mi is beszámoltunk róla, hogy a legutóbbi négy Formula-1-es idény során mindkét világbajnoki címet bezsebelő Mercedesnek az idei évtől kezdve a Hugo Boss helyett a Tommy Hilfiger lesz a ruházati partnere. Már akkor is szóltak arról pletykák, hogy a cég a divat iránt közismerten érdeklődő Lewis Hamiltonnal külön megállapodást is között, ma pedig a két fél meg is erősítette ezt:

hamilton-tommy-hilfiger-1



„Rendkívül izgatott vagyok, hogy a Tommy Hilfiger férfi ruházati nagykövete lehetek. Megtiszteltetés a család részévé válni, és már alig várom, hogy láthassátok azt a reklámkampányt, amelyen már keményen dolgozunk” – írta ki közösségi oldalára a négyszeres F1-es világbajnok.

A Tommy Hilfiger jelenléte egyébként nem újdonság a száguldó cirkuszban: korábban például a Lotust is támogatta. Ahogy az sem meglepő, hogy éppen Hamiltont választották nagykövetüknek, a brit versenyző szabadidejében amúgy is rendre feltűnt már különböző divatbemutatókon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: