Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 18. péntek
Bulvár

Kiszivárgott, hogy ki lesz az USA Nagydíj sztárja

Bár az amerikai F1-es pálya hivatalosan még nem jelentette, de a sztár menedzsere nyilvánosságra hozta a programot, amelyben szerepel egy állomás az USA Nagydíj szombatján, éppen azon a helyen.

Azt már megszokhattuk, hogy az USA Nagydíj szervezői nem csak a Formula-1-es futammal próbálják meg szórakoztatni a kilátogató nézőket, hanem egy világhírű énekest is meghívnak, hogy lépjen fel a verseny hétvégéjén, ezzel növelje az érdeklődést - korábban Justin Timberlake és Taylor Swift is adott koncertet ezen az eseményen.

usa

Úgy fest, hogy megvan a 2018-as sztárvendég is: Bruno Mars menedzsmentje ugyanis közzétette az énekes idei amerikai turnéjának utolsó állomásait és szerepel köztük egy a COTA pályán, éppen október 20-án az USA Nagydíj szombatján. A létesítmény részéről még nem erősítették meg az információt és nem is jelentettek be semmit.

Mars jelenleg is turnézik éppen az Egyesült Államokban és ez éppen október végéig fog majd tartani, amikor az F1-es futamot rendezik - utána hagyja el az országot és megy tovább Ausztráliába, Új-Zélandra és Ázsiába. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?