DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Schumacher-kiállítást rendeznek jövőre

A hétszeres F1-es világbajnok hatalmas eszmei értékű gyűjteménnyel rendelkezik, relikviáiból pedig 2018-ban kiállítást rendeznek Kölnben.

1317 nap. Ennyi ideje fekszik öntudatlanul Michael Schumacher genfi otthonában, szerettei és orvosai körében. Noha a Forma-1-es paddock néhány résztvevője már letett arról, hogy valaha is látni fogja az egészséges exversenyzőt, rajongók milliói tovább reménykednek a csodában.

Július elején több híres sportoló is részt vett azon a jótékonysági mérkőzésen, melyet az életében legendává vált német tiszteletére rendeztek - többek között fia, az F3-as Európa-bajnokság 11. helyén álló Mick Schumacher is.



A rajongók 2018 áprilisában újra átélhetik Jordan, a Benetton, a Ferrari és a Mercedes egykori pilótájának sikerekben gazdag és eseménydús karrierjét, személyes tárgyaiból, autóiból, trófeáiból és versenyzéshez használt öltözékeiből ugyanis kiállítás nyílik jövőre Kölnben.

A „Motorsport Köln” elnevezésű eseményre - melyet a család régi támogatója, a Deutsche Vermögensberatung szponzorál - a Butzweilerhof repülőtéren kerül sor.

A kiállítás a Schumacher-család teljes körű támogatásával valósul meg, a „Keep Fighting Michael” („Folytasd a harcot Michael”) nevű kezdeményezés részeként. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: