DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Vicces reklámban szerepel Mick Schumacher

Elindult a sztárság felé Michael Schumacher fia: a Mercedes megmutatta annak az autósiskolás témájú videósorozatnak az előzetesét, melyben ő játssza a főszerepet.

A Fahrschule Furious szereplője tanulóvezetőként a 17 éves „QuickMick”, valamint oktatójaként a komikus Harry G, akik egy Mercedes-AMG A 45 4MATIC-ban ülnek. A kis Schumacher közel áll a Mercedeshez – amely hétszeres világbajnok apja utolsó csapata is volt – a reklám pedig arra utal, hogy a felek még szorosabbra fűzik a kapcsolatot. Mick egyúttal olyan szerepbe is belekóstolt, amely későbbi pályafutásának szerves része lehet, hiszen a Formula-1-es versenyzők gyakran feltűnnek reklámokban.

A sorozat öt kisfilmből áll, melyek közül az első március 21-én (egy nappal Schumacher 18. születésnapja előtt) érkezik. Az előzetes alapján Nico Rosberg, a biztonsági autót vezető Bernd Maylander, Mesut Özil és a Linkin Park is felbukkan a reklámban.

A tavalyig Formula-4-ben szereplő Mick Schumacher idén fellép a Formula-3-as Európa-bajnokságba, ahol a címvédő Prema Powerteam versenyzője lesz. Szezonja április 15-16-án kezdődik Silverstone-ban.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: