Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő
Bulvár

MINI-vel a Kincsem premierjén

2017. március 14-én este tartották a hónapok óta várt Kincsem film premierjét a budapesti Arena Pláza mozitermeiben. A bemutatón résztvevő mintegy ezer vendég négy külön teremben nézhette meg elsőként azt a filmalkotást, mely látványvilágával és stílusával a nagy amerikai hollywoodi szuperprodukciókat idézi.

A premieren megjelentek a film alkotói és legfontosabb szereplői, így Herendi Gábor rendező mellett szinte a teljes alkotói stáb, valamint a két főszereplő, Petrik Andrea és Nagy Ervin. A film további szereplői többek között Balsai Móni, Gáspár Tibor, Lázár Kati, Keresztes Tamás, Fekete Ernő és Scherer Péter, a forgatókönyvet Herendi Gábor és Hegedűs Bálint írták, a zenét Hrutka Róbert szerezte.

A főszereplők szállításáról a BMW Group modelljei gondoskodtak: Petrik Andreát egy BMW i3-as, míg Nagy Ervint egy vadonatúj MINI Countryman hozta el az exkluzív bemutatóra. A sztárok utazásáról egy video is készült, mely a Kincsem film Facebook oldalán is megtekinthető. Nagy Ervin idén január végétől a MINI márka magyarországi nagykövete, így a művészt a MINI legújabb modellje egy MINI Countryman Cooper D szállította a premierre. A film elkészülésében támogató szerepet vállalt a Wallis Motor Pest Kft. is, mely hivatalos BMW márkakereskedőként a rendező mobilitását is biztosította az elmúlt hónapokban.

kincsem-mozi-premie

A film Kincsem, a csodaló történetét meséli el, miközben a régi romantikus kalandfilmek stílusát, hangulatát hozza vissza a magyar mozikba. Nagy Ervin alakítja gróf Blaskovich Ernőt, aki könnyed, életigenlő életmódját feladja, amikor minden vagyonát és energiáját a frissen megszerzett versenyló betörésére és versenyeztetésére fordítja. Klara von Oettingen szerepében Petrik Andrea személyében talál először kihívóra, majd számos izgalmas és kalandos jelenet után szerelemre.

A MINI hazai történetmesélését öt különböző híres személy és művész, köztük Nagy Ervin, MINI Magyarország márkanagykövetként segítik 2017-ben, hozzájárulva a brit márka sikereihez.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?