Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

MINI

Európa legnagyobb MINI Cooper SE flottája

Belgiumban a cég minden negyedik munkatársa a tisztán elektromos meghajtású MINI-t választotta, a brit prémiumgyártó így 140 darab zéró emissziójú modellt szállított le.

részletek

MINI STRIP: Fenntartható formatervezés, meglepő csavarral

A Paul Smithszel közösen megalkotott MINI STRIP augusztus 12-én, Londonban ünnepelte világpremierjét. A különleges, egyedi tervezésű modell a MINI és Paul Smith 2020 novemberében bejelentett együttműködésének gyümölcse, mely során a két ikonikus brit márka hónapokon át folytatott eszmecserét a fenntartható tervezésről. Az „egyszerűség, átláthatóság és fenntarthatóság” jegyében született modell inspiráló ötletekkel szolgálhat egy fenntarthatóbb autóipar számára.

részletek

Testet öltött a MINI Vision Urbanaut

A digitális tanulmányautó jövőbe vezető innovációi kézzelfogható valósággá váltak.

részletek

Magyarországon is bemutatkoztak a legújabb MINI modellek

A 3-ajtós, az 5-ajtós és MINI Cabrio modellek legújabb változatai is debütáltak a nagyközönség előtt hazánkban.

részletek

Mini Cooper Coupét épít át és sorsol ki idén az AMTS!

Az Automobil és Tuning Show-ra 2021-ben is egy különleges nyereményautóval, valamint extra programmal is készültek - idén az eddig látottaknál is komolyabb keretek között!

részletek

Érkezik az új MINI Cabrio

A brit prémiummárka tovább folytatja modellpalettája átalakítását, amelynek égisze alatt a nyitott tetős MINI utódjának fejlesztését is bejelentette.

részletek

MINI Cooper SE: Sokoldalú, stílusos és fenntartható útitárs

Opcionálisan választható tetősínjeivel, valamint utólagosan felszerelhető karosszéria-kiegészítő és utastéri alkatrészei végtelenül széles palettájával a brit prémiumgyártó első tisztán elektromos meghajtású modellje a természetbe vezető aktív kikapcsolódások és felfedezések során is tökéletes útitársnak bizonyul.

részletek

MINI John Cooper Works: Csúcsteljesítmény a génjeikbe kódolva

Akár 225 kW / 306 lóerő maximális teljesítményükkel, motorsportos szaktudással finomhangolt futómű-technológiájukkal, típus-specifikus stílusjegyeikkel és utastereik sportautós hangulatával a brit prémiummárka élsportolói nem csupán a prémium kisautó-szegmensben, de a prémium kompaktok mezőnyében is az extrém vezetési élmény etalon mércéjét állítják fel.

részletek

Húszévnyi vezetési élmény a MINI-vel

A brit prémiummárka és a BMW Group nagy-britanniai létesítményei a prémium kisautó-szegmens XXI. századi etalonjának sorozatgyártását ünneplik, amely napra pontosan húsz évvel ezelőtt vette kezdetét.

részletek

Az extrém vezetési élmény ismét középpontban: a MINI John Cooper Works

Letisztult formanyelvével, széleskörű alapfelszereltségével, új operációs rendszerével és vonzó opciós tételeivel a prémium kisautó-szegmens etalon sportolója minden korábbinál kirobbanóbb formában van.

részletek

Róma belvárosában versenyzett a MINI tisztán elektromos biztonsági autója

A JCW-ihlette MINI Electric Pacesetter ellenfele ráadásul nem egy másik négykerekű, hanem az olasz főváros egyik elektromos metrószerelvénye volt. Vajon ki gurult át elsőként a célvonalon?

részletek

Kreatív helykihasználás 600 őshonos fával

Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan: a MINI a „Tiny Forest” névre keresztelt környezetvédelmi kezdeményezéssel is hosszútávon fenntartható példát állít, igazolva, hogy még a legapróbb tettek is képesek nagy változásokat hozni.

részletek