Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 4. vasárnap

MINI

BMW és MINI modellek vegán utastérrel

Az állati eredetű nyersanyagokat helyettesítő, innovatív bioalapú anyagok hosszú távon fenntartható autógyártást ígérnek. A bőr helyettesítése mintegy 85 százalékkal csökkenti az előállítási folyamat károsanyag-kibocsátását.

részletek

Elektromos műalkotás négy keréken: Íme a MINI Recharged Lakwena

A londoni multikolor-művész, Lakwena Maciver guruló műalkotását az intenzív színek, az átfogó élmények és a brit prémiummárka #BIGLOVE kampányának esszenciája jellemzi, nem véletlenül: idén nyáron a MINI a Münchenben megrendezett Európa-bajnokság prémium partnereként a sokszínűséget ünnepli.

részletek

Long Island felfedezése a MINI Cooper S Countryman ALL4 modellel

Lágyan csobogó hullámok, nyugodtan repkedő sirályok és buja zöld környezet: egyértelmű, hogy a New York-iak miért imádják annyira Long Island-et. A hosszan elnyúló félsziget keleti végét a MINI Cooper S Countryman ALL4 modellel fedeztük fel – a fehér kúriáktól kezdve, szőlőültetvényeken át, egészen a lenyűgöző Montauk Point világítótoronyig.

részletek

Bemutatkozik a MINI Concept Aceman tanulmányautó

A MINI reflektorfénybe gurítja a prémium kisautó-szegmens új járműkoncepciójának előfutárát. A tisztán elektromos meghajtás, a króm és a bőr alkalmazásának teljes mellőzése, a merőben új formanyelv és a fejlett digitalizációs megoldások egysége intenzív felhasználói élménnyel kecsegtet.

részletek

Kabrió-élmény a jövőből? A MINI megmutatja!

A brit prémiummárka egybegyúrta a nyitott tetős vezetés élményét a zéró emissziójú elektromos mobilitással: most először látható a MINI Cooper SE Cabrio, amely egyetlen példányban készült el.

részletek

Új korszak kezdődik: érkezik a MINI modellcsaládjának jövőbeni formanyelve

A brit prémiummárka autóinak hamisítatlan egyedisége a következő, tisztán elektromos meghajtású nemzedékkel látványos fejlődésen megy keresztül. A MINI új formanyelvét a kompromisszumoktól mentes letisztultság jellemzi, miközben az átfogó digitalizáció intenzív felhasználói élményeket garantál, a jövőbe vezető fenntarthatóság pedig a modellek génjeibe van kódolva. A minimális alapterületen kínált maximális élmény továbbra is változatlan.

részletek

MINI-teszt a 24 órásra

A Nürburgring legendás futamára készülve a MINI John Cooper Works sikeresen futotta meg első tesztköreit a BMW Group dél-franciaországi tesztközpontjában.

részletek

A MINI visszatér a nürburgringi 24 órás megmérettetésre

Tízévnyi kihagyás után a MINI John Cooper Works 2022-ben ismét rajthoz áll a Nürburgring legendás 24 órás futamán. A Nürburgban épített versenyautót a privát színekben induló Bulldog Racing állítja rajtrácsra az SP3T kategóriában.

részletek

Íme a MINI Cooper S Cabrio Resolute Edition

A vászontetős négyüléses új különkiadása extravagáns karosszéria-kiegészítőkkel és merőben új felszereltségi tételekkel fokozza tovább a négy keréken átélhető egyediséget, a semmihez sem hasonlítható életérzést és a nyitott tetős vezetés élményét.

részletek

Tele energiával, tele élménnyel: az új háromajtós MINI a hó és jég birodalmában tesztel

A háromajtós MINI lappföldi megmérettetésével a prémium kisautó-szegmens etalonjának ötödik modellgenerációja megkezdi átfogó menetdinamikai tesztelését.

részletek

Menetpróba - MINI Countryman Cooper SE ALL4

Az új modellévre megújult a MINI legnagyobb típusa és a Countrymannek nemcsak a fazonján igazítottak, de a plug-in hibrid hajtáslánc paraméterei is megváltoztak. Szerencsére az általa kínált élmény megmaradt.

részletek

Tisztelgés egy újító nő előtt: MINI-hez elérhető Pat Moss Edition különkiadás

Hatvan évvel ezelőtt egy brit női autóversenyző vezette elsőként győzelemre a márkát nemzetközi ralin. Hamisítatlan különkiadásai legújabb fejezetével a MINI a brit kisautó rendkívüli motorsport-karrierjének első állomását és a férfiak uralta mezőny bátor meghódításának történetét idézi fel. Premier a nemzetközi nőnapon, piaci bevezetés 2022 májusában.

részletek