DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Legendás magyar focicsapatot vehet a Red Bull

Tovább terjeszkedhetnek az energiaitalosok: a cég alapítója a hét folyamán egy patinás magyar labdarúgó-klub megvételéről tárgyal.

A Red Bull magyarországi képviselője, Aron Rodriguez arról számolt be Twitter-oldalán, hogy az energiaital-gyártó cég Magyarországon építheti tovább a brandjét és megveheti hazánk egyik legpatinásabb labdarúgó-klubját, az Újpest FC-t. Rodriguez szerint Roland Duchatalet és Dietrich Mateschitz, a Red Bull alapítója szerdán tárgyalhat Svájcban az ügyről, de Mateschitz ezen felül a szintén legendás brit Charltont is szeretné megvenni.

redbull



A Bikák legnagyobb sporttevékenysége ugyan kétségtelenül a több világbajnoki címet is begyűjtő Formula-1-es csapat, de futballklubból is rendelkezik jó párral a cég - Európában több országban van csapatuk, de Dél-Amerikában, New Yorkban, Ázsiában és Afrikában is üzemeltetnek klubot.

Mateschitz több, mint tizenhárom millió dolláros vagyonnal rendelkezik, ezzel a világ 64. leggazdagabb emberének számít és épp a minap tett érdekes kijelentést: szerinte a világ legizgalmasabb bajnoksága jelenleg a MotoGP. Ki tudja, lehet, hogy hamarosan a magyar NBI-be szeret bele...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: