DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Raikkönent kitüntették, itt a köszönőbeszéde!

Kimi Raikkönen díjat vehetett át egy hazájában rendezett gálaesten, amely során a sport nagykövetévé avatták. A színpadra lépve két percen át folyamatosan beszélt, és még a közönséget is megnevettette.

A Ferrari 2007-es világbajnoka felesége kíséretében érkezett a rendezvényre, amelyen a finn sportélet számos híressége felvonult, a nézőtéren például kiszúrhatjuk Heikki Kovalainent is.

Raikkönen a díj átvételét követően egy kisebb beszédet is mondott, amelyben hangsúlyozta, szerinte karrierjének sikereit sajátos hozzáállásának is köszönheti.

„Nem igazán valók nekem az ilyenek” - kezdte monológját kissé szégyellősen, mielőtt egész jól belelendült volna. „De először is köszönöm mindenkinek, és gratulálok azoknak, akik szintén díjazottak lettek, meg azoknak is, akik nem. Nagy megtiszteltetés, hogy ilyenben részesültem, és talán annak köszönhető, hogy a karrierem során végig remek emberekkel és csapatokkal dolgozhattam, jelenleg pedig a világ legnagyszerűbb csapatának vagyok a tagja.”

„Számomra talán az a legfontosabb az egészben, hogy mindig a magam módján végezhettem a dolgaimat. Persze voltak megkérdőjelezhető időszakok és szép pillanatok is, de mindig hittem abban, hogy a jó úton járok, ha a saját fejem után megyek. Ez talán bizonyítja, hogy nem mindig kell úgy csinálnunk a dolgokat, ahogy a szomszédtól látjuk vagy ahogy mások mondják nekünk. Az is nagyszerű eredményekhez vezethet, ha a saját utunkat követjük. Köszönöm mindenkinek, szép estét és boldog újévet! Végezetül pedig azért is különösen nagy megtiszteltetés ez a díj, mert Finnország idén ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját.”



EasyCapture1_12

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: