DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Ajándék Swiftet kapott Norbi Macskaárvaháza az időmérő előtt

A Hungaroring bokszutcájában, a Swift Cup Europe utolsó idei futamának szabadedzése és időmérője közötti szünetben adták át a Macskaárvaház Alapítványnak azt a Suzuki Swiftet, amely a jövőben a civil szervezet állatmentő munkáját segíti majd.
Az adományozó Együd Gábor, a Suzuki Ház tulajdonosa, a nemzetközi márkakupa sorozat egyik legsikeresebb versenyzőjének, Borsi Gergőnek a jelenlétében adta át az autót az alapítvány képviselőjének és kuratóriumi tagjának, Kiss Norbinak, aki sok más győzelme mellett a Swift kupa egykori bajnoka is.
 
- Örülök, hogy hozzám hasonlóan a Swift Cup Europe versenyzői között is sok az állatbarát és persze annak is, hogy ez a még 18 évesen is nagyszerű autó egy, a világ autósportjában fogalomnak számító magyar versenyző által képviselt alapítványhoz, Kiss Norbi Macskaárvaházához került. - mondta Burkus Egon a márkakupa promotere.
kiss-norbi-macska-suzuki
- A Suzuki Ház mindig is igyekezett lehetőségei szerint és annak mértékében jó ügyek mellé állni, korábban a sportot, a művészetet és a hátrányos helyzetűeket segítettük már - mondta Együd Gábor a Suzuki Ház tulajdonosa, hozzátéve: különös öröm számára, hogy ezúttal a Suzuki márka legendás modelljével egy világhírű magyar autóversenyző által képviselt jó ügyet segíthetnek.
 
- Versenyautóként és városi, családi kisautóként egészen kitűnő autónak ismertem meg a Suzuki Swiftet és biztos vagyok benne, hogy ez a korát meghazudtolóan, nagyszerű állapotban lévő darab sokáig fogja segíteni Kiss Norbiék állatmentő munkáját, amiről csak elismeréssel tudok beszélni, nem véletlen, hogy már korábban is részt vettem, egy, az állatok elütését megelőző kampányukban. - mondta Borsi Gergő televíziós személyiség, autós szakújságíró, korábbi ötszörös magyar rally bajnok, a Swift Cup Europe egyik legsikeresebb magyar versenyzője.
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: