DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Macskaárvaház

Kiss Norbi Macskaárvaházánál 18 facsemetével ünnepli nagykorúvá válását és állatvédő elkötelezettségét az UNIX-AMTS Auto, Motor és Tuning Show

Idén "nagykorúvá" válik és továbbra is törekszik a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra Európa egyik legnagyobb autó motor és tuning rendezvénye a budapesti Hungexpón idén március 22-24 között 18. alkalommal megrendezett UNIX-AMTS Autó,Motor és Tuning Show.

részletek

Gyümölcsoltó Boldogasszonykor napi faültetés – aztán irány Misano

Kiss Norbi ötszörös Európa-bajnok autóversenyző, Ignácz Balázs főispán, Szalóki Péter, Kápolna alpolgármestere, Szomszéd Lajos üzletember, Náksi Attila Dj, Báder Ernő prímás és Dr Illés Zoltán, az Orbán-kormány korábbi államtitkára is helyesli a tervet, ezért eljönnek fát ültetni.

részletek

Brutális bérgyilkos látogatott Kiss Norbi Macskaárvaházába

Pánikra azért semmi ok: Simor Olivér csak egy hamarosan a hazai mozikban is látható akciófilmben alakítja a rosszfiút. Az egykori Való Vlág közönségkedvenc a valódi életben lelkes állatbarát - és nagy Kiss Norbi szurkoló.

részletek

ByeAlex úgy döntött: Kiss Norbi Macskaárvaházát támogatja

Egy heves vármegyei civil szervezetet, a Kápolnán működő Macskaárvaház Alapítványt segíti a jövőben ByeAlex.

részletek

A RAV4 harmincadik szülinapját ünnepelték a Macskaárvaházban

Harminc facsemete elültetésével, a világ legfiatalabb Toyota versenyzőjével ünneplik a környezettudatos RAV4 harmincadik szülinapját a Macskaárvaházban.

részletek

Átfagyott kölyökmacska mentésével zárult Kiss Norbi jótékonysági ebédje

Kücsön Gyula tulajdonos személyében igazi, hamisítatlan Mikulás fogadta Sarudon a Sulyom Tájétteremben Kiss Norbi által rendezett jótékonysági ebéd résztvevőit, akik a Heves Vármegyében működő Macskaárvaház Alapítvány munkáját segítették étkezésük árával.

részletek

Együtt ünneplik a kápolnai állatvédők a Toyotával a Yaris 25. szülinapját

Jövőre lesz negyed százada, hogy a világ legnagyobb és legkörnyezettudatosabb autógyártója, a Tercel utódjaként piacra dobta a Toyota Yarist.

részletek

11 éves Európa-bajnok fájával bővült az erdő

Gilyén Krisztián szimulátorversenyző koreai jegenyefenyőjével bővült a Kápolnai Macskaárvaház bajnokok erdője.

részletek

Maga helyett gazdátlan állatoknak kér ajándékot 11. szülinapjának vendégeitől Gilyén Krisztián Európa-bajnok szimulátorpilóta

11. szülinapját ünnepli Gilyén Krisztián (Krisz) szimulátor- és gokartversenyző, akinek eddigi legjobb eredménye a múlt télen Kiss Norbi csapattársaként, a Révész Racing színeiben elért Digitális Kamion-Eb-győzelem.

részletek

Az állatvédelemnek ajánlja 99. Le Mans-i győzelmi serlegét Kiss Norbi

Árverésre ajánlja fel idei egyik trófeáját a kamionversenyző, aki szerint kétségbeejtő mértéket ölt a minőségi macskaeledel, az alom és az állatorvosi kezelések emelkedő költsége.

részletek

Kiss Norbi kápolnai Macskaárvaházának gyűjtenek a focimeccsen

Gólonként egy-egy zsák minőségi macskaeledel és egy zsák macskaalom. A rangadònak számítò október 21-i Egerszólát-Tarnamente megyei másodosztályú mérkőzésnek, a végeredményen kívül ez is tétje lesz, hiszen a két csapat vezetői és játékosai úgy határoztak: ezúttal nekik is közös ügyük lesz az állatvédelem.

részletek

Állatok világnapja: immáron ötszörös Európa-bajnokként köszönti a Macskaárvaház vendégeit Kiss Norbert Kápolnán

Egri és tarnamenti focisták, világhírű magyar labdarúgás-szakértő, állatbarát, jótékony heves vármegyei üzletemberek, a helyi méz népszerűsítése, sztár DJ, a főispán és a Macskaárvaház immáron ötszörös Európa-bajnok autóversenyzője emeli az idei kápolnai Állatok világnapja-rendezvény népszerűségét, amely egyúttal az idén tíz esztendős Macskaárvaház szülinapi partija is.

részletek