Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 1. csütörtök

Macskaárvaház

A Máltai Szeretetszolgálat után Kiss Norbi Macskaárvaházát segíti a The Vine HRVSTD for You

A Máltai Szeretetszolgálat után a Kápolnai Macskaárvaház állatmentő és természetvédő missziójának támogatására ajánlott fel különleges tételeket az ismert kommunikációs szakember és sikeres borász, Varga Zsombor.

részletek

„Luxuséttermek helyett állatmenhelyre járjanak a jómódúak”

„Azt szeretném kérni minden tagunktól, támogatónktól és jó érzésű, állatszerető magyar embertől, hogy tekintettel az előttünk álló pokolian nehéz télre, fogadjon örökbe egy mentett állatot!”

részletek

Essemm-mel esőkertet avatott, Eger alpolgármesterével jótékonysági ebéden vett részt Kiss Norbi az állatok világnapján

Alighogy hazaért idei, ismét Európai-bajnoki címmel zárt szezonzáró jaramai futamáról, máris csúcsra járatta állatvédelmi önkéntes munkáját Kiss Norbi, a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja.

részletek

Esőkertavatás, jótékonysági ebéd Kiss Norbival az állatok világnapján

Különleges programmal ünnepli október 4-ét, Assisi Szent Ferenc halálának napját, az Állatok Világnapját három hazai állatvédő szervezet: a Noé Állatotthon, a Szurkolók az Állatokért és a Macskaárvaház.

részletek

Mr. Sushi és Kiss Norbi összefogtak a Macskaárvaházért

Kiss Norbi régi szurkolói már pontosan tudják, hogy szeptember vége, október eleje táján két dolog szinte biztos a sokszoros magyar és négyszeres Európa-bajnok, szimulátor-világbajnok autóversenyző életében.

részletek

A 120. szülinapjára készülő Harley-Davidson rajongói a bűvös szám jegyében jótékonykodnak

Különleges szülinapi buli helyszíne volt a Harley-Davidson budapesti bázisa. A tulajdonos Hankó Ákos jelenlétében, a Motorokkal az Állatokért harley-s csapata 120 doboz macskaeledellel ajándékozta meg a 120. szülinapjára készülő legendás márka hazai szentélyében a Kiss Norbi autóversenyző nevével fémjelzett kápolnai Macskaárvaház Alapítványt. Az akció – mint kiderült – csak a kezdet: a Harley szülinapján a márka hazai rajongói újabb jótékonysági akciókra készülnek.

részletek

Nagy Norbival és állatvédőkkel jet-skizett Kiss Norbi

Kamionversenyzéshez és hegyiversenyzéshez kitűnő kiegészítő sport a jet-skizés. Ezt nem más állítja, mint a háromszoros Európa-bajnok kamionversenyző Kiss Norbi és hazánk egyik legsikeresebb hegyiversenyzője, Nagy Norbi.

részletek

2023-ban 120 éves szülinapját ünnepli a Harley-Davidson

Budapest központjában négynapos fesztivállal, koncertekkel és a motoros kultúra népszerűsítésével ünnepli a legendás Harley-Davidson márka alapításának 120 éves évfordulóját, ami óriási megtiszteltetés Magyarországnak, hiszen a világ egyik legismertebb motorkerékpár márkájának hivatalos szülinapi ünnepsége a cég székhelyén, az Egyesült Államokbeli Wiskonsin állambeli Milwaukee város mellett hazánk fővárosában lesz.

részletek

Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaházánál találkoznak a harley-sok

Sopronból, Győrből, Budapestről, de számos más nagyvárosból és a környező országokból is érkeznek Harley-Davidson-tulajdonosok május 26. és 28. között a 2022-es Open Road Tourra, amely a Harley-Davidson Budapest szervezésében Európa egyik legnagyobb ilyen motoros túrájának ígérkezik.

részletek

Náksi kedvenc aranylemezét árverezi el Kiss Norbi a Kápolnai Macskaárvaháza javára

Náksi Attila világhírű magyar DJ, zenei producer, a magyar labdarúgó-válogatott himnuszának szerzője, kedvenc aranylemezét ajánlotta fel árverésre Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaháza javára.

részletek

Imádják a Hyundait Kápolnán

A csodálatos fekvésű kis Heves megyei faluban vélhetően a legnagyobb a magyar települések közül az egy főre eső „Hyundai-sűrűség”, ráadásul a falu számos ismert és köztiszteletben álló személyisége választotta a megbízható környezettudatos és innovatív koreai márkát.

részletek

Történész, borász és egykori államtitkár is Kiss Norbi jótékonysági vacsorájának vendége volt Sarudon

Dr. Illés Zoltán, ökológus egyetemi tanár és egykori környezetvédelmi államtitkár, Dr. Lőrincz György, az egerszalóki St. Andrea tulajdonosa, világhírű magyar borász és Berecz Mátyás, az Egri Vitézlő Oskola alapítója, az egri vár történetének nemzetközileg is elismert kutatója. Sokan mások mellett – a formula.hu stábjával együtt – ők hárman is részt vettek Kiss Norbi autóversenyző jótékonysági vacsoráján Sarudon, a Sulyom Tájétteremben, ahol a világ- és többszörös Európa-bajnok Kápolnai Macskaárvaházának javára gyűjtöttek a résztvevők.

részletek