DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Macskaárvaház

Sztár DJ és világhírű sportolók faültetéssel ünneplik az Erdők Világnapját Kápolnán

Náksi Attila DJ, zenei producer, Kiss Norbert világ- és sokszoros Európa-bajnok autóversenyző, Rózsa Norbert olimpiai bajnok úszó, Horváth Lajos „Laller” tereprali-Európa-bajnok, Dudás Zoltán jet-ski magyar bajnok, Kapin Ricsi, a Szurkolók az állatokért mozgalom alapítója és Matusek Zoltán a Noé Állatotthon tulajdonosa.

részletek

Bajnokokkal és kollégákkal ünnepelte Kiss Norbert a Macskák Világnapját Kápolnán

Díszes társaságban ünnepelte Kiss Norbert a Macskák Világnapját, ahol az is felmerült, hogy a családi adókedvezmény terjedjen ki az állatokra is.

részletek

Rózsa Norbert olimpiai bajnokkal, valamint fenyőfa- és őshonos ártéri erdőültetéssel zárja az évet Kiss Norbi Macskaárvaháza

Karácsonyfa kivágás helyett, fenyőfák ültetésével zárja az évet a Macskaárvaház Alapítvány december 17-én szombaton, amikor Rózsa Norbert olimpiai és világbajnok, minden idők legsikeresebb mellúszója, a Szolnoki Tuning Találkozó csapata, valamint a Szurkolók az állatokért mozgalom képviselői lesznek a civil szervezet vendégei Kápolnán.

részletek

Motorosok, politikusok, sportolók és üzletemberek ebédeltek együtt az állatokért

„Motorozás, állatvédelem, természetvédelem.” Kiss Norbi négyszeres Európa-bajnok autóversenyző és Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnökének védnökségével ennek a hármas mottónak a jegyében gyűltek össze hazai Harley Chapter-tagok, üzletemberek, sportolók, politikusok és állatvédők a Harley-Davidson Budapest bázisán lévő étteremben, hogy egy kellemes ebéd és zene mellett az Ebsegély Alapítványt és a Kápolnai Macskaárvaház Alapítványt támogassák.

részletek

A Máltai Szeretetszolgálat után Kiss Norbi Macskaárvaházát segíti a The Vine HRVSTD for You

A Máltai Szeretetszolgálat után a Kápolnai Macskaárvaház állatmentő és természetvédő missziójának támogatására ajánlott fel különleges tételeket az ismert kommunikációs szakember és sikeres borász, Varga Zsombor.

részletek

„Luxuséttermek helyett állatmenhelyre járjanak a jómódúak”

„Azt szeretném kérni minden tagunktól, támogatónktól és jó érzésű, állatszerető magyar embertől, hogy tekintettel az előttünk álló pokolian nehéz télre, fogadjon örökbe egy mentett állatot!”

részletek

Essemm-mel esőkertet avatott, Eger alpolgármesterével jótékonysági ebéden vett részt Kiss Norbi az állatok világnapján

Alighogy hazaért idei, ismét Európai-bajnoki címmel zárt szezonzáró jaramai futamáról, máris csúcsra járatta állatvédelmi önkéntes munkáját Kiss Norbi, a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja.

részletek

Esőkertavatás, jótékonysági ebéd Kiss Norbival az állatok világnapján

Különleges programmal ünnepli október 4-ét, Assisi Szent Ferenc halálának napját, az Állatok Világnapját három hazai állatvédő szervezet: a Noé Állatotthon, a Szurkolók az Állatokért és a Macskaárvaház.

részletek

Mr. Sushi és Kiss Norbi összefogtak a Macskaárvaházért

Kiss Norbi régi szurkolói már pontosan tudják, hogy szeptember vége, október eleje táján két dolog szinte biztos a sokszoros magyar és négyszeres Európa-bajnok, szimulátor-világbajnok autóversenyző életében.

részletek

A 120. szülinapjára készülő Harley-Davidson rajongói a bűvös szám jegyében jótékonykodnak

Különleges szülinapi buli helyszíne volt a Harley-Davidson budapesti bázisa. A tulajdonos Hankó Ákos jelenlétében, a Motorokkal az Állatokért harley-s csapata 120 doboz macskaeledellel ajándékozta meg a 120. szülinapjára készülő legendás márka hazai szentélyében a Kiss Norbi autóversenyző nevével fémjelzett kápolnai Macskaárvaház Alapítványt. Az akció – mint kiderült – csak a kezdet: a Harley szülinapján a márka hazai rajongói újabb jótékonysági akciókra készülnek.

részletek

Nagy Norbival és állatvédőkkel jet-skizett Kiss Norbi

Kamionversenyzéshez és hegyiversenyzéshez kitűnő kiegészítő sport a jet-skizés. Ezt nem más állítja, mint a háromszoros Európa-bajnok kamionversenyző Kiss Norbi és hazánk egyik legsikeresebb hegyiversenyzője, Nagy Norbi.

részletek

2023-ban 120 éves szülinapját ünnepli a Harley-Davidson

Budapest központjában négynapos fesztivállal, koncertekkel és a motoros kultúra népszerűsítésével ünnepli a legendás Harley-Davidson márka alapításának 120 éves évfordulóját, ami óriási megtiszteltetés Magyarországnak, hiszen a világ egyik legismertebb motorkerékpár márkájának hivatalos szülinapi ünnepsége a cég székhelyén, az Egyesült Államokbeli Wiskonsin állambeli Milwaukee város mellett hazánk fővárosában lesz.

részletek