Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 7. péntek

Macskaárvaház

Autóversenyzőkkel szervez kampányt Kiss Norbert

Bódis Kálmán, Burkus Egon, Nagy Dániel, Szomszéd Lali. Ők azok a magyar autóversenyzők, akikkel Kiss Norbert nekivág a Macskaárvaház Alapítvány egyszázalékos kampányának.

részletek

Nagy Dani besegített Kiss Norbiék Macskaárvaházának

Mentett macskáknak keresett álomgazdikat Nagy Dani, a magyar autósport 19 éves tehetsége, kétszeres magyar bajnok, világbajnoki pontszerző, a WTCC egyik magyar résztvevője, akit éppen ezen a hétvégén választottak meg a nyolcadik legjobb magyar autóversenyzőnek.

részletek

Világhírű hazai makettgyártó cég kedveskedik az Európa-bajnok állatmenhelyének

Világhírű magyar járműmakettgyártó cég döntött úgy, hogy különleges, rájuk jellemző adománnyal kedveskednek a világhírű magyar autóversenyző, Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok állatvédő alapítványának.

részletek

Árva állatokat ad örökbe, kitüntetéseket ad át Kiss Norbi karácsony előtt

Árva állatoknak keres gazdikat és állatvédelmi kitüntetéseket ad át Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző a Macskaárvaház Alapítvány színeiben az immár hagyományos karácsony előtti rendezvényükön a budapesti Ázsia Centerben december 9-én, szombaton.

részletek

Ladával segítenek a ralisok Egerben

Különlegesen jófejséggel rukkolt elő a fiatal mérnökhallgatóból álló ralicsapat-tulajdonos, Szabó Árpád, a Lada-specialista PSZA Motorsport vezetője.

részletek

Újabb autóversenyzők szíve macskásodott el

Kiss Norbert, kétszeres Európa-bajnok autóversenyző és a Burkus Egon vezette nemzetközi hírű GFS Racing versenycsapat után újabb magyar autóversenyzők döntöttek a Macskaárvaház Alapítvány nevű civilszervezet támogatása mellett.

részletek

Kísérteties hasonlóság Hamilton és Kiss Norbi között

Mindketten autóversenyzők, mindketten felértek a csúcsra a saját szakágukban, ám ennél több is összeköti a brit és a magyar pilóta – mutatunk rögtön három dolgot is!

részletek

Egri veteránosok ajándékozzák meg Kiss Norbi Macskaárvaházát

Kedves és megható ajándékozás helyszíne lesz július 22.-én szombaton délután 2-kor a heves-megyei Kápolna nevű kis falu, ahol a - sok autósport rajongó már tudja - Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok kamion versenyző nevével fémjelzett állatmenhely, a Macskaárvaház Alapítvány működik.

részletek

Állatvédő alapítvány díszíti a Swift Cup versenyautókat

Meghatóan kedves pillanatokat élhettek át azok a versenyzők, és szurkolók, akik múlt hétvégén a Salzburgringen rérszt vettek Swift Cup Europe rekordszámú, 29 versenyzőbő álló mezőnyt felvonultató, idei második futamán.

részletek

Macskákat ment, Mozartos bögréből kakaózik, railjettel utazik salzburgi versenyére Szomszéd Lali

Már napok óta Wolfgang Amadeus Mozart arcképével ellátott bögréből issza a reggeli kakaóját Szomszéd Lali, a GFS Racing legfiatalabb pilótája, aki élete első versenyén, a Red Bull Ringen egy második és egy harmadik hellyel kezdte meg autóversenyző karrierjét a Swift Cup Europe márkakupa sorozatban.

részletek

Motorsportos állatvédő majális Kápolnán Nikivel, Petrával, Adriennel és versenyautókkal

Kovács Niki, a legsikeresebb magyar női gyorsasági motorversenyző, Krajnyák Petra és Vogel Adrienn a Kia Lotos Kupa magyar indulói. Ritka alkalom, hogy mindhármukkal egyszerre, ráadásul civilben, bukósisak nélkül találkozhassanak, kötetlenül beszélgethessenek, vagy utcán autózzanak egyet az autó, és motorsportok hazai rajongói.

részletek

Kiss Norbi autós-macskás ezüstvasárnapja

Barátaival, valamint a Macskaárvaház Alapítvány aktivistáival, Bunyós Pityuval, Vajna Timivelés, és persze kedvec állataival, a macskákkal töltötte az ezüstvasárnapot Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok autóversenyző, aki egy macskakiállítással egybekötött örökbeadó hétvége résztvevője volt Budapesten az Ázsia Centerben.

részletek
Olvastad már?