DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Előkerültek Alonso és Button legbugyutább reklámfilmjei

Az alábbi elképesztő videósorozatban Fernando Alonso és Jenson Button egy köréjük rajzolt díszletben autózzák körbe a világot, miközben nagyon furcsa dolgokat csinálnak.

alonso-button



Az F1-es pilótákat gyakran kérik fel szponzoraik különféle reklámfilmekben való részvételre, és esetenként megtörténik, hogy a végtermék inkább tűnik megmosolyogtatónak, mint egy valóban meggyőző hirdetésnek. Ennek oka lehet a nem túl jó forgatókönyv, de ugyanúgy az is, hogy a pilóták mégsem színészek, így olykor nem túl megnyerően mondják vissza a szájukba adott szöveget.

Úgy tűnik, mintha a Mobil 1 által legyártott alábbi videókban mindkét téren komoly hiányosságok lennének. A cég egy olyan sorozatot vett fel, amelyben a McLaren két pilótája egy Honda cabrio volánjánál a világ különböző tájain járnak, és a helyi sajátosságokról beszélgetnek. De jaj!

 

Oroszország

Alonso a nagy hidegben már az arcát sem érzi, ezért arra kéri Buttont, hogy legyen szíves felhúzni a tetőt. A brit szerint azonban erre semmi szükség, a friss levegő ugyanis jót tesz a tüdőnek.

 

Austin

Texasi megjelenésükkel és beszédstílusukkal a világbajnokok igazi amerikainak érzik magukat.

 

Mexikó

Alonso spanyolul telefonál egy barátjával, és Button úgy veszi ki a hangokból, mintha róla beszélgetnének. Kollegája azonban váltig állítja, hogy az időjárás a téma.

 

Monaco

Button szerint a volán mögött ülő Alonso eltévedt Monacóban, de a spanyol szerint ez lehetetlen, hiszen ő kétszer is nyert az itteni F1-es futamon a brit egyetlen sikerével szemben.

 

Kína

Button fütyülési képességeit fitogtatja, miközben a Nagy Fal felé vezet.

 

Thaiföld

Button büszkén újságolja, hogy megtanult egy thai kifejezést, a nyelvtudós Alonso szerint viszont ezt a szót csak a nők szokták használni. „Te nő vagy, Jenson?”

 

Az utazás vége

Hazaérkezve Button bejelölte Alonsót az út során készített közös fényképeken...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: