DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Kimi Raikkönen mintaapuka lett

Ahogy megszokhattuk, Minttu Virtanen ezúttal is nyíltan vallott Kimihez fűződő kapcsolatáról. A finn Kauneus & Terveys magazinnak adott interjújában egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg az F1-es pilótát.

A korábban légi-utaskísérőként dolgozó lány elmondása szerint boldogabb, mint valaha. Számára a versenyző nemcsak az igazi szerelmet jelenti, hanem a legjobb barátot is.

„Kimi akár golyót is kapna értem. Teljesen elkötelezett a családja iránt és elsőként mindig ránk gondol. A munkája során önző és kemény, de otthon melegszívű és csodálatos.”

Szerinte a versenyző szerelmét bizonyítják az apró gesztusok – például az, hogy ágyba viszi menyasszonyának a reggelit.

„Ha Kimi mellettem van, nem szenvedek hiányt semmiben.”

Kapcsolatuk kezdetén voltak problémáik, hiszen egyikük sem bízott meg teljesen a másikban – annak ellenére, hogy nagyon jól kijöttek egymással az első találkozásuktól kezdve. Kiminek mérlegelnie kellett, hogy sikeres és híres emberként ismerkedhet-e köznapi emberekkel és megbízhat-e Minttuban. A lány pedig a finn újságok pletykáit olvasva megijedt, hogy fog bánni vele a pilóta.

„Nem tudtam teljesen megbízni benne és Kimi se bennem. Nagyon szomorú, hogy Kimi mindig el fog tűnődni azon, hogy egy ember szándékai teljesen őszinték felé vagy csak valahogy előnyt akar kovácsolni a vele való kapcsolatból.”

A pár korábban Finnországban élt, majd Svájcba költözött. Minttu számára ebben az volt a legnehezebb, hogy el kellett szakadnia a szeretteitől.

„Nehéz volt abbahagyni és újrakezdeni a munkát. De boldog voltam, hogy végre együtt lehetek Kimivel.”

A pilóta remélte, hogy barátnője felhagy a munkájával.

„Sokat beszéltünk erről. Kimi szerette volna, ha felmondok, hogy többet láthassuk egymást. Nagyon hittem abban, hogy ez a kapcsolat megéri és ő a gondomat viseli majd.”

Nem sokkal a költözés után Minttu teherbe esett – a leendő apuka pedig rohant, hogy vegyen egy tucat terhességi tesztet.

„Hármat is megcsináltam, mielőtt tényleg elhittem, hogy gyermeket várok” – mesélte a lány.

Fiuk, Robin idén januárban született meg, de a pár hamarosan újra készen áll a gyerekvállalásra.

„Kimi buzgóbb, mint én. Ő rögtön vállalt volna még egyet. És majd én is szeretnék. Nem akarom, hogy nagy legyen a korkülönbség a gyermekeim között.”

A lány szerint a versenyzőt megváltoztatta fia születése.

„Kimi lágyabb és nyugodtabb lett. Felnőtt, de örökké egy srác marad és ennek így kell lennie.”

2014. november 12-én jegyezték el egymást, de az eseményt nem osztották meg a nagyvilággal. Esküvőjüket egyelőre nem tervezik, de ha eljön az ideje, akkor is csak szűk körben fogják megtartani a ceremóniát.

Minttu kezdetben nem örült a sajtó folyamatos figyelmének a versenyhétvégéken, de lassan hozzászokott a rivaldafényhez. Szerinte a megjelenése nem nagyon érdekli a bokszutcában az embereket, akár edzőcipőt is felvehetne, de a média miatt mindenre oda kell figyelnie - és így legalább alkalma van újabb ruhadarabokat vásárolni. A kiváló minőségű élelmiszerek és a kozmetikai kezelések híve, így őrzi meg szépségét.

„Nem vehetem fel kétszer ugyanazt a ruhát, mert akkor elszabadul a pokol. Úgyhogy mostanában egy kicsit előre tervezek, hogy mit pakoljak be.”

Már néhány nappal az utazás előtt elkezd felkészülni a hétvégére, összepakolja Robin ruháit és azokat a dolgokat, amikre a kicsinek szüksége lehet.

„Kimi hálás, hogy elkísérem őt a versenyekre, bár ez sok tervezést és szervezést igényel egy kisgyermekes anyukaként.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: