DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Hemzsegtek a sztárok Silverstone-ban

A legutóbbi versenyhétvégéken csak néhány híresség jelent meg az F1-es paddockban, a Brit Nagydíjon viszont ismét megteltek a garázsok sztárokkal és politikusokkal.

Michael Carrick, a Manchester United focistája szombaton délután fiával, Jacey-vel látogatott el Silverstone-ba.

michael carrick



 

Ian Poulter profi golfjátékos szombaton Mark Blundell és Tom Hartley társaságában töltötte idejét, majd csatlakozott Carmen Jordához a Lotus garázsában.

carmen jorda_Tom Hartley _ Ian Poulter

A világbajnok síelő, Lindsey Vonn helikopterrel érkezett a pályához, majd látogatást tett szponzora csapatánál, a Red Bull garázsában. A paddockban Sir Jackie Stewarttal, a rajtrácson pedig Helmut Markóval beszélgetett és üdvözölte Lewis Hamiltont is. Lindsey elmondása szerint nagy rajongója a Forma-1-nek, szerinte az angliai verseny általában egy kicsit lapos, de így is élvezetes nézni.

lindsey vonn _ hamilton



 

Will Young is a Red Bull vendége volt, akárcsak a két egykori Spice Girl, Melanie Chisholm és Emma Bunton, akiket Christian Horner felesége, Geri Halliwell hívott meg a paddockba. Az egykori együttes tagjai közül Victoria Beckham ugyan nem jelent meg, de két fia, Romeo és Cruz örömmel csatlakozott Geri és Emma gyermekeihez és öltötték magukra a csapat pólóit.

spice girls_ red bull

geri halliwell _ Melanie Chisholm _emma bunton

horner_will young_emma bunton_geri halliwell_bluebell

daniil kvyat _ geri halliwell_emma bunton_ romeo _ cruz beckham_ bluebell halliwell_bunton kids



 

A Liverpool egykori hátvédje, Sami Hyypia és a Sunderland játékosa, Connor Wickham is kíváncsi volt a vasárnapi versenyre.

Sami Hyypia

Sami Hyypia

Connor Wickham

Connor Wickham


 

A Real Madrid középpályása, Toni Kroos barátnőjével, Jessica Farberrel a Mercedesnél nézte végig a futamot. „Egyszerűen csodálatos a Mercedes csapathoz csatlakozni Silverstone-ban” – írta Kroos a közösségi oldalán.

kroos 1



 

Frankie Dettori olasz zsoké a rajtrácson John Surtees-szel és Bernie Ecclestone feleségével, Fabianával csevegett. Ő készítette a verseny utáni interjúkat is és beismerte, hogy egy álma vált valóra azzal, hogy Lewis Hamiltont kérdezhette a futamról a dobogón.

Frankie Dettori  - john surtees



 

A szemfüles fotósok Freddie Huntot is észrevették a VIP vendégek között.

freddie hunt



 

George Lucas párjával, Mellody Hobsonnal érkezett a Mercedeshez.

george-lucas-mellody-hobson



 

Myleene Klass énekesnő és Clifford Joseph Price – becenevén Goldie – angol DJ a Red Bull, míg Carol Vorderman műsorvezető a Mercedes vendége volt.

Myleene Klass

Myleene Klass

Carol Vorderman

Carol Vorderman


 

A Mis-Teeq-ből ismert Aleshia Dixon énekelte a nemzeti himnuszt a rajtrácson.

aleshia dixon



 

Tiszteletét tette Mihály brit királyi herceg és néhány politikus, köztük Michael Fallon, Peter Haim és Kenneth Clarke is.

Mihály brit királyi herceg _ stewart

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: