DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Verstappen: Inkább Bernie, mint egy szép nő!

Egy páros interjúban állították dilemma elé a 17 éves F1-újoncot, aki különösen választott: inkább Bernie Ecclestone-nal vacsorázna kettesben, mint egy gyönyörű nővel.

Max Verstappennel a sorozat hivatalos oldala, a formula1.com készített könnyed, páros interjút: az ifjú versenyző oldalán a 84 éves Bernie Ecclestone foglalt helyet. A kérdező egy ízben eldöntendő kérdést tett fel a fiatal versenyzőnek: Ecclestone-nal ebédelne együtt, aki a dédapja is lehetne, vagy egy gyönyörű hölggyel?

„Száz százalékban vele” – felelt Verstappen, utalva Ecclestone-ra. „Az utóbbitól nem lehet mit tanulni az F1 értékéről, Bernie-től viszont annál többet. Ő építette fel ezt a sportot, ő a világ egyik legsikeresebb üzletembere. A pályafutásom sokkal fontosabb, mint a lányok. Itt csak egyetlen esélyed van.”

„Nagyon racionális fiatalember” – jegyezte meg erre Ecclestone.



Az embernek az a benyomása támadt, mintha a szerepek felcserélődtek volna a beszélgetés során: mikor a Formula-1 első emberétől kérdezték, mihez kezdene, ha ismét 17 esztendős lenne, valódi tinédzser fejével gondolkodva válaszolt, amihez hasonlót Verstappentől nem lehetett hallani. „A legjobb dolog az lenne, hogy tudnék találni egy 18 éves barátnőt!” – nevetett.

Válaszaik nemcsak itt álltak egymással látványos ellentétben. Később megkérdezték mindkettejüket, mit tanultak meg apjuktól.

Ecclestone: „Semmit.”

Verstappen: „Versenyőrült családban nőttem fel. Apám mutatott meg nekem mindent. Hogy mit tegyek – de ami ennél fontosabb, hogy mit ne tegyek. Az F1-es karrier nagyon törékeny lehet…”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: