DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Raikkönen ismét megvillantotta igazi arcát

A finn F1-es világbajnok pénteken a Goodwood Sebességfesztiválon vendégeskedett, ám amikor Ken Block faggatni kezdte, kiderült, hogy az sem tudja, a Ferrari melyik F1-es versenygépét vezette az imént!

Egyébként nagyon szívélyesen üdvözölték egymást, és közös témájuk is akadt – Raikkönen egyből a rali vb-ről kezdte el faggatni Blockot. Az esemény házigazdája, Lord March is kitörő örömmel köszöntötte otthonában a Jégembert, akiről kevés ilyen közvetlen videót láthattunk eddig, ezért érdemes megnézni.  

Kimi azért most sem hazudtolta meg önmagát. Amikor Block arról kérdezte, a Ferrari melyik F1-es autóját vezette az imént, némi tanakodás után így felelt: „Azt hiszem, talán a 2012-eset”. Erre egy a felvételen nem látható személy valószínűleg halkan kijavította őt (tudniillik, valójában a 2010-es Ferrarival parádézott a nézőknek), amit Kimi egy rá oly jellemző vállrándítással és grimasszal elintézett. Epic!

Egy nyilvános interjú is készült a helyszínen a finnel, aki az összegyűlt szurkolósereg előtt válaszolt a riporter kérdéseire. Amikor arról kérdezték a rajongókat, hogy ki volt dühös, amikor Raikkönen Ausztriában összeütközött Fernando Alonsóval és kiesett, az egyikük bekiabálta, hogy ő valójában sírt is! A riporter erre kajánul megjegyezte, hogy valószínűleg valódibb bánatkönnyek voltak ezek, mint Alonsóé, mire Raikkönen egy flegma vállrándítás mellett annyit mondott a szurkoló felé biccentve: „Szerintem ő őszinte volt.” Ezzel lényegében rejtett módon azt is kimondta, hogy valaki nem volt teljesen őszinte vele, és sejthetjük, hogy kire gondolt…

Ha már az Alonso-szurkolók kaptak egy kisebb beszólást Kimitől, akkor talán elfér itt egy tréfás megjegyzés az alábbi videó beharangozójaként. Már értjük, miért pörgött-forgott annyit Kimi az előző F1-es futamokon. A goodwoodi bemutatójára készült! Nézzétek csak:

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: