DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Tuningolt Audit nyerhetsz az AMTS-en!

A 2017-es nemzetközi Automobil és Tuning Show szervezői idén is a bevált recept szerint főztek, azaz ismét nyilvánosan építettek át egy szépséges négykerekűt, amelyet majd a kiállítás látogatói között sorsolnak ki március 26-án.

Ám mielőtt az Audi TT Roadster új tulajdonosához kerül, eleget kell tennie pár médiafelkérésnek, többek között így jutott el szerkesztőségünkhöz is, ahol Brigitta társaságában gyönyörű képeket készítettünk róla. 

 

Egyébként idén maga az AMTS rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: immáron 12. alkalommal nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, és ez már nemcsak Magyarország, de a közép-európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón. Öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, a színes felhozatalban  bármely korosztály megtalálja számítását, a rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: