Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 19. csütörtök

AutóMotorésTuningShow

Elkészült a Mustang! - Bemutatták az idei AMTS nyereményautóját

Négy megfeszített nap alatt, teljes nyilvánosság előtt, a WesteEnd City Centerben épült át az Automobil és Tuning Show idei nyereményautója, egy ötödik generácóis Ford Mustang.

részletek

Tizenkettő, de nem tucat: a legjobb AMTS

Szenzációs autók, gyönyörű lányok, rengeteg kiállítás, hatalmas terület - ez volt a 12. AMTS, minden idők legjobb AutóMobil és Tuning Show-ja. Több mint 46000-en jöttetek el!

részletek

Fényes újdonságok az AMTS-en

Idén március 24-26. között kerül megrendezésre Közép-Kelet-Európa legnagyobb élményközpontú autókiállítása, az Automobil & Tuning Show (AMTS). A világ piacvezető autólámpa gyártója, az OSRAM a budapesti eseményen mutatja be legújabb fejlesztéseit, többek között a Volkswagen Golf VI. típushoz tervezett xenon/LED-es fényszóró lámpatestjét.

részletek

Tuningolt Audit nyerhetsz az AMTS-en!

A 2017-es nemzetközi Automobil és Tuning Show szervezői idén is a bevált recept szerint főztek, azaz ismét nyilvánosan építettek át egy szépséges négykerekűt, amelyet majd a kiállítás látogatói között sorsolnak ki március 26-án.

részletek

A járműipar csúcsteljesítményei az AMTS-en

Az Automobil és Tuning Show felhozatalában évek óta megszokott az autós importőrök, márkaképviseletek megjelenése. 2017-ben ezen a téren hatalmasat lép előre a rendezvény: az újautós tematika számára külön pavilon nyílik, ahol egyben nézheti meg minden látogató a piacon jelenleg elérhető kínálatot!

részletek

Magyar János: A visszarázódás megkezdődött

Nagy tömeg, versenymentes esemény mégis egy igazán fárasztó, de élvezetes program. Magyar János igaz autóban még nem róhatja a kilométereket, de a hangulat már ismerős lehet.

részletek

Ezt ne hagyd ki! - Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2016

Idén immáron 11. alkalommal nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt Magyarország legjelentősebb autós-motoros kiállítása és vására a Hungexpón. A nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show (AMTS) mára nem csak hazánk, de a közép-európai régió meghatározó eseményévé nőtte ki magát.

részletek

AMTS 2017

Jelen oldal a Autó Motor és Tuning Show 2017 rendezvény AFM standjánál megjelent látogatói számára készült, az ott március 24-26. között zajló nyereményjáték lebonyolítására szolgál.

részletek

Az AMTS-en építik Európa első Roush-kites új Mustangját

A március 20-22. között 10. évfordulóját ünneplő Autó, Motor és Tuning Show-n már nem csak, hogy élőben is megtekinthető lesz az új Mustang, de a szervezők egy igazán exkluzív meglepetéssel is készülnek: a jubileumi rendezvény ideje alatt teljesen át is építenek egy példányt élőben, a látogatók szeme láttára!

részletek

Kisorsoltuk a páros belépőt az AMTS-re!

Gazdára talált a Formula.hu szerkesztősége és az Autó, Motor és Tuning Show szervezője által felajánlott páros belépőjegy a 10. AMTS-re, melyre a héten lehetett jelentkezni weboldalunkon.

részletek

A B3 Racing 2015-ös autói az AMTS-en

Levetik a hétfői „teszt köntöst” a B3 Racing versenyautói, és az új dizájnt a hétvégi Autó-Motor Tuning Show-n mutatják be, ahol a csapat pilótáival személyesen is találkozhatnak a látogatók.

részletek

A Citroen a 10. Autó, Motor és Tuning Show-n

A Citroen kiállítóként vesz részt a 10. Auto, Motor & Tuning Show-n. A rendezvény természetének megfelelően a stand elsősorban a márka autósportban játszott szerepét, aktualitásait mutatja be látványos, interaktív formában.

részletek
Olvastad már?