DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Gyorsasági (Gy)

Magyar János: A visszarázódás megkezdődött

Nagy tömeg, versenymentes esemény mégis egy igazán fárasztó, de élvezetes program. Magyar János igaz autóban még nem róhatja a kilométereket, de a hangulat már ismerős lehet.

Jani új csapatával, a Tomracingel most mutatkozhatott be először nagy közönség előtt méghozzá az Auto Motor Tuning Show-n, ami igaz nem egy versenyhétvége, de azért az őrbottyáni versenyző igazi világa igen nagy hangsúlyt kapott.

4



"Rengeteg ember volt kinn. Szombaton és vasárnap szinte telt ház volt. Nagyon sokan érdeklődtek a csapat felől. A visszajelzések alapján az egyik legszebb stand volt a miénk."

Igaz Jani számára nem a legmegfelelőbb hely egy kiállítás, de a jelek szerint hamar megbarátkozott a feladattal.

"Nem egészen az én terepem a nagy tömeg, de egész kényelmesen éreztem magam. Ráadásul nagyon sok nézőnek beszélhettem a sorozatról és az autóról."

Szinte napra pontosan egy hónap múlva Jani már az első versenyhétvégén bizonyíthat, addig azonban marad a kiállítás na és persze az edzések.

7

"Ez az esemény kicsit segít a visszarázódásba, hogy újra felvegyük a ritmust, hiszen egy hónap múlva a Hungaroringen már nem csak kiállítunk, hanem értékes pontokat szeretnénk gyűjtögetni."

Kérdések, kérdések na és persze autogramok. Ha valaki autóversenyzőnek áll, akkor nem csak a pályán kell bizonyítania. Magyar János ezen a téren is makulátlanul teljesített. Most már tényleg megkezdődik a visszaszámlálás.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: