DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Lendületben a Citroen

A 2017-es Genfi Autószalonon a Citroen újabb bizonyítékát adja eredetiségének és dinamizmusának: a látogatókat a jövendő Citroen márkakereskedéseket előrevetítő, otthonos standon várja.

A nemzetközi mustra egyben a márka által elindított offenzíva újabb irányvonalait is kijelöli:

- az SUV szegmensben két teljesen egyedi karakterrel bíró tanulmányautót mutat be a Citroën;

spacetourer-1-01



- további stratégiai területek a Citroen Advanced Comfort® program keretében a C4 Picassókon és a SpaceToureren már elérhető vezetéstámogató rendszerek, az „önjáró” autókat pedig a Grand C4 Picasso autonóm változatának prototípusa képviseli;

- a rali-világbajnokságra való visszatérést a C3 WRC versenyváltozata fémjelzi.

A bemutatott gépjárművek és technológiák az új mobilitási szolgáltatásokkal karöltve mind egy életerős, saját utat járó, különleges márka megnyilvánulásai.

A Citroen genfi bemutatkozása 2017-ben is izgalmas autós élményt ígér:

- Két új tanulmányautó premierjére is sor kerül, melyek hűen közvetítik a márka szellemiségét:

-  C-Aircross Concept: az új C3 örökségét tovább vivő karakteres és színes egyéniségű koncepcióautó azt jelzi, hogy a Citroen minden szegmensben képes egyedit alkotni. A tanulmány egyben a kompakt SUV-k piacán induló Citroen-offenzíva előhírnöke is.

-  SpaceTourer 4X4 Ë Concept: a 2016-os párizsi autókiállításon bevezetett, Lifestyle termékeket tömörítő „Ë” kollekció autós megfelelője. A négykerék-meghajtású tanulmány kalandor külsejével stílusosan csábít világot látni.

- A monte-carlói, illetve svéd ralin debütált C3 WRC is bemutatkozik.

- A Citroen Advanced Comfort® program Genfben a mentális terhelés csökkentésére szolgáló új vezetéssegítő technológiák képében mutatkozik be. A Citroen már most olyan hasznos és biztonságérzetet nyújtó vezetéstámogató rendszereket kínál az ügyfeleinek, mint a Park Assist, a 360°-os kamera, az Active Safety Brake, a Stop funkcióval rendelkező adaptív sebességszabályozó vagy a sebességkorlátozás-felismerő rendszer. Ezek a rendszerek az első lépést jelentik az önjáró autó felé vezető úton, melyet a kiállításon az autonóm Grand C4 Picasso egyik prototípusa képvisel. A kényelem szempontjából forradalmi változást hozó autók a PSA autonóm technológiák fejlesztésére irányuló programjának keretében már több mint 120 000 kilométert tettek meg önjáró üzemmódban az európai utakon.

c-aircross_01

- A korszerű alapkínálat arról árulkodik, hogy a Citroen merész és karakteres dizájnú, optimizmust sugárzó modelljeivel képes felpezsdíteni az autópiacot. Ennek az új lendületnek a szimbóluma a 2016 végén forgalomba hozott új C3, melynek sikerét jól jelzi, hogy máris 65 000 megrendelés érkezett rá. Ugyanezt a szellemiséget hordozza az új EAT6 automata sebességváltóval is elérhető C4 Cactus, az új C4 Picasso modellek, a SpaceTourer és a teljesen elektromos meghajtású, trendi kabrió, az E-MEHARI is. A modellek mindegyike a dizájnra és – a hasznos technológiákon keresztül – a kényelemre helyezi a hangsúlyt.

- Az élenjáró szolgáltatások jelentősen megkönnyítik az autósok életét és a közlekedést. Egyedülálló kezdeményezés a Citroen Advisor online véleménynyilvánító oldal, ahol az ügyfelek megoszthatják a Citroen kereskedésekkel és termékekkel kapcsolatos tapasztalataikat. Az ügyfelek érdekeit szolgálják az olyan új mobilitási szolgáltatások is, mint a Citroen gépjárművek kölcsönzéséért felelős Citroen Rent&Smile vagy a Citroen Earn&Drive, ahol az ügyfelek saját gépkocsijuk bérbe adásával tehetnek szert bevételre.

- A látogatókat a Citroen fényárban úszó, színes, meleg hangulatú standja várja. Egy igazi élettér, ahol kézzelfogható módon valósul meg a márka Be Different, Feel Good jelmondatában foglalt ígéret. A jövő Citroen márkakereskedéseit előrevetítő Maison Citroen mellett érdemes még felkeresni a C-Aircross koncepciónak szentelt bemutatóteret, a látványos 3D animációival az autósport világába kalauzoló WRC szekciót és a Citroen Origins interaktív múzeumot, ahol a márka mitikus modelljeivel ismerkedhetünk meg.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: