DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Átadták az első új Ford Mustangot Magyarországon

A Ford Solymár cégcsoport M3 FordStore bemutatótermében tegnap ünnepélyes keretek között adták át az első új Ford Mustangot. A modell 50 éves történetében most először vált elérhetővé a Ponycar az autó európai szerelmesei számára.

A Ford Mustangot a magyar vásárlók kétféle motorral rendelhetik meg: az 5,0 literes V8-as blokk 421 lóerős, a 2,3 literes EcoBoost erőforrás pedig 317 lóerős teljesítményre képes. A modern futómű jó irányíthatóságot, precíz kormányreakciókat és remek rugózást biztosít. Az európai változatnál is megőrizték a legfontosabb formai jegyeket, a nyújtott, látványosan formázott motorházat és a rövid hátsó részt.

Mustang_HUN



– Bár az első tesztautók még csak most jelentek meg a hazai utakon, már most több mint 40 megrendelést regisztráltunk márkakereskedőinknél. A Mustangok megérkezését követően az érdeklődés további erősödésére számítunk. Reméljük, hogy túlszárnyaljuk az idénre tervezett mintegy 70-es eladási darabszámot, melyben a modell 11 909 000 forintos induló ára is szerepet játszhat – mondta el Szamosi Viktor, a Ford magyarországi ügyvezető igazgatója.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: