Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 5. péntek

Mustang

Erőtől duzzadó új generáció: Goodwoodban bemutatkozik a Mustang Mach-E 1400

Október 16 és 18-a között a Goodwood SpeedWeek alkalmával a Ford a világ virtuális nagyközönsége előtt feltárja a vállalat legújabb sorozatgyártású és prototípus izomautóinak teljes potenciálját, és először állítja reflektorfénybe Európában a Mustang Mach‑E 14001 és a Puma ST modelleket.

részletek

Ezért csal minden vezető arcára mosolyt a Ford Mustang Mach-E

Tesztek a befagyott tavakon és a perzselő sivatagokban, órák végtelen sokasága a legmodernebb szimulátorokon… A Ford mérnökcsapatai világszerte keményen dolgoztak azon, hogy a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach‑E pontosan azt a hamisítatlan Mustang-élményt nyújtsa, amit a vásárlók elvárnak ettől a legendás modelltől.

részletek

A Mustang Mach-E 1400 prototípusa új dimenziót nyit a versenyzésben

Küldetés teljesítve: a Ford bemutatja a Mustang Mach-E 1400 tisztán elektromos hajtású aszfaltrakétát, ami bebizonyítja, micsoda teljesítmény hozható ki egy autóból, egyetlen csepp benzin elégetése nélkül. A szintén elektromos hajtású Mustang Cobra Jet 1400 nyomdokaiban járva az 1400 (1419) lóerős, egyedi gyártású Mustang Mach-E prototípust hét elektromotor hajtja, és hihetetlen leszorító erőt termel, így kiválóan alkalmas arra, hogy a rajtvonalhoz álljon akár egy versenypályán, egy gyorsulási versenyen vagy egy gymkhana-bemutatón, megmutatva, mire képes az elektromos hajtás.

részletek

A Mustang lett a világ legkelendőbb sportkocsija

A Mustang a hétvégén ünneplte 56. születésnapját, és mindjárt két ajándékot is kapott: a tavalyi értékesítési adatok alapján ez a modell lett a világ legkelendőbb sportkocsija, és immár ötödik éve ez a világ legnagyobb darabszámban eladott sportkupéja. A hatodik generációs modell 2015-ös piacra lépése és 2019 decembere között összesen 633.000 Mustang talált gazdára a világ 146 országában, és egyedül a tavalyi évben 102.090 darab kelt el.

részletek

Tíz dolog, amit érdemes tudni a Ford Mustang Mach-E modellről

Tíz dolog, amit érdemes tudni a tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E modellel kapcsolatban:

részletek

Így készült a Mustang Mach-E

A Ford a napokban mutatta be a Mustang-család legújabb tagját, a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E modellt, most pedig az Így készült a Mustang Mach-E című rövidfilmben osztja meg a vadonatúj SUV születésének történetét.

részletek

Erő, stílus és szabadság egy új generáció számára: íme a tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E!

A típus 55 éves története során először bővíti a Ford a Mustang palettáját egy elektromos változattal. A legendás modellt új korszakba röpítő Mustang Mach-E egy vadonatúj, tisztán elektromos hajtású SUV, amely ugyanazt a szabad szellemet testesíti meg, mint a világ legkelendőbb sportkupéja.

részletek

Ford Mustang Mach-E az új modellcsalád neve

A Ford vadonatúj, tisztán elektromos hajtású SUV-modelljét a legendás vadlovas embléma díszíti, az autó neve pedig Mustang Mach-E.

részletek

Mustang ’Lithium’ - A holnap izomautója

A Ford és a Webasto ma mutatta be a Mustang Lithium modellt, egy ultranagy teljesítményű, akkumulátoros, elektromos hajtású Mustang prototípust. Az autó több mint 1300 Nm azonnali forgatónyomatéka és 900 lóerőnél is nagyobb teljesítménye az erő új dimenzióját testesíti meg, és várhatóan felkelti majd az izomautó-vásárlók új generációjának figyelmét, akiket egyre inkább érdekel az a villámgyors teljesítmény-leadás, ami kizárólag az elektromos hajtásláncok sajátja.

részletek

Menőzni akart, borulás lett a vége

Pórul járt a Mustang sofőrje, aki fel akart vágni azzal, mit is tud ő és az autója: pechjére egy árok várta őt az út szélén…

részletek

Új világrekord: az eddigi legnagyobb Mustang-találkozón 1326 autó gyűlt össze Európa minden szegletéből Belgiumban

A Mustang összes generációjának legszebb példányai gyűltek össze szeptember 7-én a Lommel Tesztpályán, hogy felállítsák az egy helyen összesereglett Mustangok eddigi világrekordját.

részletek

A Ford bemutatja a Mustang55 jubileumi modellt

A Ford ma bejelentette, hogy az európai vásárlók számára elkészítette a legendás sportkocsi 55. születésnapjának emléket állító Ford Mustang55 különleges modellváltozatot.

részletek
Olvastad már?