Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Mustang

Kiütéssel győzött a Toyota GR Supra a Ford Mustang Mach 1 ellen

Hiába erősebb és több a hengere, az amerikai izomautó gyorsulásban nem bírt a Toyota sport modelljével.

részletek

Vevőcsalogató: Mucsi Mustangot népszerűsít

A szalonban Mucsi Zoltán mutatja be a Bullitt Mustangot az érdeklődőknek ebben az április 1-jei reklámban – az ő utánozhatatlan stílusában.

részletek

Látványos evolúció: kilátás a vezetőülésből

A Mustang Mach-E kabinja láttán azonnal kiderül, hogy ennek az autónak az utastere is egészen más, mint az eddigi Fordoké. A vadonatúj dizájn tökéletessé finomított mindent, amire egy mai vásárló vágyik: a térkínálatot, a technológiát és az otthonosság melengető érzetét.

részletek

Kalapács alatt a Tolvajtempó ikonikus Mustangja

Új tulajdonoshoz kerülhet az autós körökben népszerű hollywoodi film 1967-es Ford Mustangja, aminek átépítésében Chip Foose is szerepet vállalt.

részletek

Erőtől duzzadó új generáció: Goodwoodban bemutatkozik a Mustang Mach-E 1400

Október 16 és 18-a között a Goodwood SpeedWeek alkalmával a Ford a világ virtuális nagyközönsége előtt feltárja a vállalat legújabb sorozatgyártású és prototípus izomautóinak teljes potenciálját, és először állítja reflektorfénybe Európában a Mustang Mach‑E 14001 és a Puma ST modelleket.

részletek

Ezért csal minden vezető arcára mosolyt a Ford Mustang Mach-E

Tesztek a befagyott tavakon és a perzselő sivatagokban, órák végtelen sokasága a legmodernebb szimulátorokon… A Ford mérnökcsapatai világszerte keményen dolgoztak azon, hogy a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach‑E pontosan azt a hamisítatlan Mustang-élményt nyújtsa, amit a vásárlók elvárnak ettől a legendás modelltől.

részletek

A Mustang Mach-E 1400 prototípusa új dimenziót nyit a versenyzésben

Küldetés teljesítve: a Ford bemutatja a Mustang Mach-E 1400 tisztán elektromos hajtású aszfaltrakétát, ami bebizonyítja, micsoda teljesítmény hozható ki egy autóból, egyetlen csepp benzin elégetése nélkül. A szintén elektromos hajtású Mustang Cobra Jet 1400 nyomdokaiban járva az 1400 (1419) lóerős, egyedi gyártású Mustang Mach-E prototípust hét elektromotor hajtja, és hihetetlen leszorító erőt termel, így kiválóan alkalmas arra, hogy a rajtvonalhoz álljon akár egy versenypályán, egy gyorsulási versenyen vagy egy gymkhana-bemutatón, megmutatva, mire képes az elektromos hajtás.

részletek

A Mustang lett a világ legkelendőbb sportkocsija

A Mustang a hétvégén ünneplte 56. születésnapját, és mindjárt két ajándékot is kapott: a tavalyi értékesítési adatok alapján ez a modell lett a világ legkelendőbb sportkocsija, és immár ötödik éve ez a világ legnagyobb darabszámban eladott sportkupéja. A hatodik generációs modell 2015-ös piacra lépése és 2019 decembere között összesen 633.000 Mustang talált gazdára a világ 146 országában, és egyedül a tavalyi évben 102.090 darab kelt el.

részletek

Tíz dolog, amit érdemes tudni a Ford Mustang Mach-E modellről

Tíz dolog, amit érdemes tudni a tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E modellel kapcsolatban:

részletek

Így készült a Mustang Mach-E

A Ford a napokban mutatta be a Mustang-család legújabb tagját, a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E modellt, most pedig az Így készült a Mustang Mach-E című rövidfilmben osztja meg a vadonatúj SUV születésének történetét.

részletek

Erő, stílus és szabadság egy új generáció számára: íme a tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E!

A típus 55 éves története során először bővíti a Ford a Mustang palettáját egy elektromos változattal. A legendás modellt új korszakba röpítő Mustang Mach-E egy vadonatúj, tisztán elektromos hajtású SUV, amely ugyanazt a szabad szellemet testesíti meg, mint a világ legkelendőbb sportkupéja.

részletek

Ford Mustang Mach-E az új modellcsalád neve

A Ford vadonatúj, tisztán elektromos hajtású SUV-modelljét a legendás vadlovas embléma díszíti, az autó neve pedig Mustang Mach-E.

részletek
Olvastad már?