Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

Mustang

55. születésnapját ünnepli a Mustang

Április 17-én ünnepli 55. születésnapját az amerikai autógyártás egyik ikonja, a Ford Mustang. 1964 áprilisában még senki nem sejtette, hogy egy legenda van születőben, de a siker azonnali és mindet elsöprő volt.

részletek

Különleges Mustangot kapott a háromszoros olimpiai bajnok

Április 17-én ünnepli 55. születésnapját az amerikai autógyártás egyik ikonja, a Ford Mustang. 1964 áprilisában még senki nem sejtette, hogy egy legenda van születőben, de a siker azonnali és mindet elsöprő volt. A Póni első születésnapját már 400.000 eladott példánnyal ünnepelte a Ford; 55 évvel később pedig a modell népszerűsége még mindig töretlen, hisz 2018-ban ünnepelte a dearborni gyár a 10 milliomodik Mustang elkészültét!

részletek

A Ford és a LEGO egy igazi klasszikussal jelentkezik: itt új Ford Mustang-készlet

Hamarosan egy igazi amerikai hős rúgja be az üzletek ajtaját: március 1-től kapható a LEGO Ford Mustang! A Creator Expert terméksorozat legújabb tagja a legendás 1967-es Fastback modellt mintázza.

részletek

Így muzsikál a 2020-as Mustang Shelby

A videó az új Ford Mustang Shelby GT500 motorhangját mutatja be a különböző üzemmódokban, mint a Sport vagy Track.

részletek

Elkészült a Mustang! - Bemutatták az idei AMTS nyereményautóját

Négy megfeszített nap alatt, teljes nyilvánosság előtt, a WesteEnd City Centerben épült át az Automobil és Tuning Show idei nyereményautója, egy ötödik generácóis Ford Mustang.

részletek

Idén Mustangot lehet nyerni az AMTS-en

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az AMTS Autó Show-n! A fődíj, egy Ford Mustang Coupé, ami január 31. és február 4. között alakul át élőben, a WestEnd City Center szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

részletek

Egy sziget, ahol úgy száguldozhat, ahogy csak akar

Kocsmakvíz-kérdés: melyik az a hely, ahonnan tiszta időben az Egyesült Királyság mind a négy országa látható? A helyes válasz Snaefell, a Man-sziget legmagasabb hegycsúcsa, ahonnan szabad szemmel is megpillanthatjuk Angliát, Skóciát, Walest és Észak-Írországot.

részletek

Menetpróba - Ford Mustang GT

A kék ovál elvégezte a kötelező frissítést a vadlovon: találtak plusz lóerőket a nyolchengeresben, ezen felül megérkezett a tízsebességes automata váltó. A hang, a dögösség és a jó ár/érték arány változatlan maradt.

részletek

A Mustang a világ legkelendőbb sportkupéja

Világszerte állandó érdeklődés mutatkozik a Mustang iránt, amit az új, 2018-as Mustang megjelenése tovább erősített. Ennek eredményeképpen a modell immár zsinórban harmadik éve a világ legkelendőbb sportkupéjának számít.

részletek

Európai telivér - Itt az új Ford Mustang

A Ford bemutatja az új Ford Mustang karcsúbb, gyorsabb és modernebb változatát, ami megújult külsővel, továbbfejlesztett hajtásláncokkal és futóművel, fejlettebb vezetősegítő rendszerekkel és még több személyre szabási lehetőséggel nyűgözi majd le a legendás modell európai rajongóit.

részletek

Sportkocsik SUV-sítva

Manapság virágzik az SUV kategória piaca, ezért a Jennings Motor Group grafikusai gondoltak egyet, és SUV-t varázsoltak olyan tipikus sportautókból, mint a Ford Mustang, Honda NSX vagy McLaren 720.

részletek

Így néznének ki a mai sportautók retrósítva

Milyen lenne egy mai Mustang, Bugatti, LaFerrari, Aston Martin vagy Mercedes, ha kereszteznénk egy retro verzióval? Mutatunk egy-két igazán tetszetősre sikerült képet!

részletek
Olvastad már?