DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Essence Fesztivál: a Ford megajándékoz valakit egy autóval

A Ford immár hetedik éve exkluzív autóipari szponzorként támogatja az ESSENCE Fesztivált, ami ezen a hétvégén nyitja meg kapuit New Orleansban. A fesztiválon rendezett tesztvezetés egyik résztvevője egy általa választott Ford* kulcsaival térhet haza; a látogatók kipróbálhatják a márka legstílusosabb és legújabb modelljeit. Azok, akik a 2015-ös ESSENCE Fesztiválon jelentkeznek tesztvezetésre, 750 dolláros készpénz-visszatérítésre** jogosultak bármely újonnan megrendelt, 2014-es vagy 2015-ös Ford jármű árából.

Ezen a hétvégén kezdődik a 2015-ös ESSENCE Fesztivál, s az immár 21. éve megrendezett esemény szponzoraként közreműködő Fordnak köszönhetően a rendezvény egyik látogatója most egy tetszése szerint kiválasztott* Ford kulcsaival térhet haza. Az ESSENCE Fesztivál egy kulturális rendezvény, ahol a közönség jól ismert művészekkel és ígéretes tehetségekkel találkozhat.

FordGT_belso01 



„A Ford Motor Company teljes mértékben azonosul az ESSENCE elkötelezettségével az afroamerikai közösség irányában, hiszen ez a népszerű rendezvénysorozat nem csupán a szórakoztatásról, hanem az egyenlőségről is szól,” fogalmaz Shawn Thompson, a Ford multikulturális marketingért felelős managere. „Mint minden évben, idén is nagyon készültünk már erre a fesztiválra, ahol újszerű módon szerezhetünk örömöt vásárlóinknak. Az ESSENCE Fesztivál remek alkalom számunkra, hogy megismertessük a közönséggel Go Further márkafilozófiánkat, és bemutassuk a Ford legfrissebb termékkínálatát.”

Az Ernest N. Morial Convention Centerben a fesztivál látogatói kipróbálhatják a vállalat legújabb termékeit, és 750 dolláros készpénz-visszatérítést kapnak egy új autó vásárlása esetén. A tesztvezetésen az érdeklődők a 2015-ös Edge, az ötajtós Focus, a Fusion, a Mustang, a Taurus, a Flex, az Escape, az F-150 és az Explorer volánja mögé ülhetnek be.

A Ford kiállításának főszereplője a vadonatúj Ford GT lesz. A szupersportkocsi az új Ford Performance Group zászlóshajója, s az autó könnyű és áramvonalas felépítményével, valamint EcoBoost® motortechnológiájával új mércét állít az innovatív megoldások alkalmazásában.

Warriors in Pink – a mellrák elleni küzdelem jegyében a Ford rózsaszínbe öltözik

A Ford immár 21 éve támogatja a mellrák elleni harcot. A vállalat továbbra is fáradhatatlanul küzd a betegség veszélyeinek tudatosítása érdekében, s most a fesztivál közönsége is megtudhatja, miért fontos a mellrák korai felismerése. A Ford eddig több mint 115 millió dollárral támogatta ezt a nemes célt. A Ford Warriors in Pink ruhái és kiegészítői a www.fordcares.com honlapon vásárolhatók meg.

A Ford számos további ötlettel gazdagítja New Orleansban az idei ESSENCE Fesztivált. A Superdome lesz a helyszíne a Ford Superlounge-nak, ahol számos izgalmas tehetség lép fel, többek közt Lianne La Havas, Elle Varner, Andra Day, Esperanza Spalding, és még sokan mások. A Ford és a SiriusXM rádió együttműködésének köszönhetően az Ernest N. Morial Convention Center Ford színpadán élő interjúban szólal meg Charlie Wilson, Avant, Raheem Devaughn, Tasha Page-Lockhart és sok más ismert művész.

A neves szónok, író és televíziós személyiség, Iyanla Vanzant szintén szerepel majd a Ford színpadán, ahol legújabb könyvét dedikálja.

A #Ford és az #ESSENCEFest hashtagekkel a fesztivál közönsége ezen a hétvégén egy társadalmi párbeszédbe is bekapcsolódhat.

 

* Bármely Ford modell, amelynek ajánlott kiskereskedelmi ára nem haladja meg a 30.000 dollárt.

**A tesztvezetést követően 750 dolláros készpénz-visszatérítés egy újonnan megrendelt, 2014-es vagy 2015-ös Ford jármű árából. Az akció nem kombinálható más (privát vagy kereskedelmi célú) ajánlatokkal, vevőmegtartási vagy bérleti konstrukciót meghosszabbító ajánlatokkal. Az A/Z/D újautó-vásárlási programra nem vonatkozik. Az ajánlat más háztartásra nem átruházható. Háztartásonként csak egy autóra vonatkozik. Az ajánlattal az USA lakosai élhetnek. A kedvezményt az eredeti ajánlat összegéből vonják le. Új vásárlási vagy bérleti szerződés megkötése esetén a készleten lévő autókra 2015. november 6-ig. További részletek a márkakereskedőknél. Az ajánlattal az ESSENCE Fesztiválon regisztrált vásárlók élhetnek.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: