DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Presztízs, komfort és gazdaságosság - Megérkezett az új Avensis

Stílusával, új motorjaival és innovatív technológiáival az új Avensis arra törekszik, hogy megkönnyítse vásárlói életét. Felszereltségtől vagy kiviteltől függetlenül nagy presztízsű, megbízható, biztonságos és kényelmes útitárs.

Az Európában tervezett, fejlesztett és gyártott Avensis a mai napig több mint  1.711.800 példányban gurul a kontinens útjain; az eredetileg 1997 végén bevezetett modellből eddig három generáció látott napvilágot.

Clip_21



A Minőség, Tartósság és Megbízhatóság (QDR) mindig is az Avensis egyik legfontosabb ütőkártyája volt. Az aktuális modell ismételten kiváló QDR eredményekkel büszkélkedhetett a D-szegmensben; 2014-ben az első helyen végzett a németországi J.D.Power járműtulajdonosi elégedettségi felmérésen (Vehicle Ownership Satisfaction Survey).

Habár az Avensis hagyományosan a magánvásárlók és a flottapiac számára egyaránt népszerű volt, a flotta vásárlók, amely a teljes D-szegmens 75 százalékát uralják, egyértelműen a legnagyobb ügyfélbázisnak bizonyultak.

Ennek megfelelően az új, 2015-ös Avensis egyaránt szól a nagyobb presztízst, fényűzést és eleganciát kereső magánvásárlókhoz, és a sportosabb, dinamikusabb és divatosabb járműben gondolkodó, céges járművüket maguk kiválasztó felhasználókhoz: a modell öt kulcsfontosságú területen kínál alapjaiban tökéletesített értékeket:

Formavilág – új, elegánsabb, nagyobb presztízsű, dinamikusabb külső formaterv, új LED fényszóró-technológiával

Clip_2_17

Érzékelhető minőség és kényelem - vadonatúj, elegánsabb, kifinomult belső környezet, amelyben mindenekelőtt számottevően tökéletesítették az érzékelhető minőséget, a kényelmet, a kivitelezést, a színvilágot, valamint a zaj- és rezgésszintet.

Biztonság - teljes körűen továbbfejlesztett biztonsági rendszerek; cél az ötcsillagos Euro NCAP besorolás. Az aktív biztonsági technológiákra összpontosítva megjelent az új Toyota Safety Sense rendszer, amely a modellkínálat Active és Executive tagjánál alapfelszerelés.

Felszereltség és ár-érték arány - új, határozottabban elkülönülő felszereltségi struktúra kategóriaelső alapfelszereléssel és fejlett technológiákkal, pl. Toyota Touch 2 rendszer 8 colos multimédiás képernyővel.

Vezetési élmény és üzemben tartási költségek - két új dízelmotor, minden modellváltozat esetében alacsonyabb CO2-kibocsátás, hosszabb szervizintervallumok, alacsonyabb karbantartási költségek, valamint kedvezőbb rugózási komfortot és jobb vezethetőséget eredményező, átdolgozott futómű és kormányzás.

A Toyota várakozásai szerint ezek a minden területre kiterjedő fejlesztések nem csupán a modell jelenlegi ügyfélbázisán belül ébresztenek fokozott hűséget, de olyan, vadonatúj ügyfeleket is csábítanak majd a típushoz, akik az új Avensis által megtestesített, bőkezű ajánlat ismeretében váltanak.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: