DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

A Citroen a 10. Autó, Motor és Tuning Show-n

A Citroen kiállítóként vesz részt a 10. Auto, Motor & Tuning Show-n. A rendezvény természetének megfelelően a stand elsősorban a márka autósportban játszott szerepét, aktualitásait mutatja be látványos, interaktív formában.

A Tuning Show egyben a túraautó-világbajnokság magyarországi fordulója köré szerveződő eseménysorozat kezdő állomása is. A látogatók a május első hétvégéjén sorra kerülő versennyel kapcsolatban is fontos információkat szerezhetnek a standon.

HU-AMTS15_728x90



A budapesti Auto, Motor & Tuning Show remek alkalom a Citroen számára arra, hogy bemutassa újdonságait, büszkeségeit. A rendezvény speciális jellege miatt a stand – természetesen az „utcai” újdonságok, jelen esetben az új C4 CACTUS bemutatása mellett – a Citroen autósportban elért sikerei köré szerveződik. A show „sztárvendége” a C-Elysée WTCC egyenesen Párizsból érkezett élethű makettje, amely mellett a szimulátorjátékok szerelmesei próbára tehetik ügyességüket, mégpedig igen értékes nyereményekért. Az első három helyezett mindhárom napon Citroen Racing rajongói csomagot kap, a leggyorsabb pedig egy, a Hungaroringre szóló WTCC-versenybelépővel térhet haza. A három nap abszolút első helyezettje egy paddock belépőt és egy López, Muller és Loeb által személyesen dedikált baseball sapkát nyer.

citroen-c-elysee-wtcc-Frankfurt-Live-06

Apropó verseny: a Citroen Hungária már javában készül a Hungaroringre. A wtcc.citroen.hu honlap folyamatos információkkal látja el az érdeklődőket, a wtcctoto.citroen.hu honlapon pedig elindult a totójáték is, amelynek legpontosabban tippelői játékosai a jövő évi magyar verseny VIP-vendégei lehetnek, vagy minden verseny után értékes tárgynyereményben részesülhetnek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: