DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
USA

Csajos hiszti a NASCAR-ban

Jennifer Jo Cobbot aligha fogják megválasztani a hölgyversenyzők saját nagykövetüknek, mert a többségükre nyilvánvalóan nem jellemző az efféle csajos dühkitörés a versenypályákon, az ő kezéből viszont tényleg csak egy fakanál hiányzott…

Az eset a NASCAR betétfutamaként rendezett Camping World Truck Series pénteki, Dover International Speedwayen sorra kerülő futamán történt. A versenyben vezető Tyler Reddick éppen a másodszor próbálta lekörözni Jennifer Jo Cobbot, aki viszont kipördült, és a belső védőkorlátba csapva autóját kiesett a versenyből.

A felvételek ugyan azt bizonyítják, hogy nem volt kontaktus a két autó között, és ezt csapata a hölggyel is közölte a rádióban egyből, ám hősnőnk ezt másképp élte meg a pillanat hevében, és összetört autójából kiszállva a pálya közepe felé vette az irányt gyalogosan. Nem stoppolni készült, így akarta kifejezni elégedetlenségét a végül a futamot is megnyerő Reddickkel szemben.

A kisasszony komoly büntetésre számíthat, mivel Kevin Ward Jr. tragikus halála óta a NASCAR rendezői nagyon szigorúan szankcionálják az efféle cselekedeteket, mondván, azok veszélybe sodorják a pályán levők testi épségét. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: