Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 4. vasárnap

Videó

Vicces jelenetek és hibák az F1 22-ben

Eltűnő versenygép, autóra támadó bakui fal, bokszkiállás után a garázsba hajtó pilóta: a frissen megjelent F1-es játékban is előfordulnak megmagyarázhatatlan pillanatok. Ezekre reagált az aarava nevű szimulátoros videós.

részletek

Itt az F1 Manager 2022 új kedvcsináló előzetese

Ha szeretnéd kipróbálni magad F1-es csapatfőnökként, akkor az augusztus 30-án érkező új játékot neked találták ki – mutatjuk az F1 Manager 2022 legfrissebb trailerét!

részletek

Ilyenek lesznek a motorhangok az F1 22-ben

Bár még várni kell a hivatalos megjelenésre, a Nekrews51 nevű videós jóvoltából meghallgathatjuk, milyen hangja lesz a négyféle erőforrásnak a még fejlesztés alatt álló új F1-es játékban.

részletek

Ilyen egy kör a tükrözött Spában

Ahol a valóságban jobbra fordul a pálya, ott ezúttal bal kanyar van, és fordítva – ezt a szokatlan és néhol zavarba ejtő felállást próbálta ki az alábbi videós legendás belga helyszínen a játékban.

részletek

Hamilton „új” videója nem az, aminek látszik?

A hetek óta magáról hírt nem adó világbajnok a napokban feltűnt egy videóban, amire az egész világ felbolydult. Bár a történtekről nem beszélt, néhány gondolatot megosztott. Valami azonban nem stimmel a videóval.

részletek

Videó: Kamion robbant az M1-esen

Az M1-es autópálya komáromi szakaszán múlt hétfőn egy kamion rakterében öngyulladás történt. A füstöt észrevette menet közben a sofőr és lehúzódott a leállósávra. Ahogy a Magyar Közút helyszínen lévő forgalomfigyelő kameráján is látszik, kis idő múlva már lángok csaptak fel, amit sajnos már nem tudtak megfékezni a tűzoltók sem és rövid időn belül kiégett az egész kamion.

részletek

Páros lábbal ugrott be az autó ablakán

Azt hitte, terrortámadásra készül az autós, ezért páros lábbal beugrott az ablakon keresztül, hogy megállítsa a később le is tartóztatott férfit.

részletek

Érdekes lesz: Csapatfőnöke leidiótázta Mazepint

Még be sem mutatkozott a Formula-1-ben, máris sokan a fejét követelték balhéi miatt. Érdekes lesz az élet a Haasnál, a tulajdonos ugyanis kikotyogta, mit mondott Mazepinnek közvetlen főnöke.

részletek

Valóság vs. játék: újraalkották a 2020-as baleseteket

A Nekrews 51 YouTube-csatorna készítője a tavalyi szezon összes incidensét újraalkotta a legfrissebb F1-es játékban, most pedig össze is vethetjük a végeredményt a valóságban történtekkel.

részletek

Érthetetlen, mit művelt ez a férfi az autóúton

Nem elég, hogy az M4-es egyik lehajtója közelében álldogált a külső sávban, még a felvételt készítő és mellette elhaladó autósra is megpróbált ráijeszteni – ijesztő és döbbenetes, amit csinált.

részletek

Szenzációs karácsonyi videó a svéd rendőröktől

Az ilyen ötletre mondják, hogy egyszerű, de nagyszerű: a svéd rendőrség egymás mellé állított öt járművet, amelyek fényszórói a Jingle Bells dallamára „jártak” ünnepi „fénytáncot”.

részletek

A már boruló kamion elől rántotta félre az autót - videó

Lengyelországban történt az eset - egy pillanat alatt döntött, félrehúzta a kormányt, valószínűleg ennek köszönhetik, hogy nagy baj nélkül megúszták a jelenetet.

részletek