Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Videó

Valóság vs. játék: újraalkották a 2020-as baleseteket

A Nekrews 51 YouTube-csatorna készítője a tavalyi szezon összes incidensét újraalkotta a legfrissebb F1-es játékban, most pedig össze is vethetjük a végeredményt a valóságban történtekkel.

részletek

Érthetetlen, mit művelt ez a férfi az autóúton

Nem elég, hogy az M4-es egyik lehajtója közelében álldogált a külső sávban, még a felvételt készítő és mellette elhaladó autósra is megpróbált ráijeszteni – ijesztő és döbbenetes, amit csinált.

részletek

Szenzációs karácsonyi videó a svéd rendőröktől

Az ilyen ötletre mondják, hogy egyszerű, de nagyszerű: a svéd rendőrség egymás mellé állított öt járművet, amelyek fényszórói a Jingle Bells dallamára „jártak” ünnepi „fénytáncot”.

részletek

A már boruló kamion elől rántotta félre az autót - videó

Lengyelországban történt az eset - egy pillanat alatt döntött, félrehúzta a kormányt, valószínűleg ennek köszönhetik, hogy nagy baj nélkül megúszták a jelenetet.

részletek

Ilyen egy kör a bahreini „oválon” a játékban

Néhány napja bejelentették, hogy a második bahreini futamot, a Szahíri Nagydíjat a Ross Brawn által „majdnem oválként” jellemzett külső nyomvonalon rendezik majd – ezzel kezdhetünk el ismerkedni.

részletek

Árokba kényszerült az autós a szabálytalan előzés miatt

Szemből, záróvonalon keresztül manőverezett az egyik sofőr, aki miatt az árokba kellett hajtania egy társának – de itt jött a csavar és az instant karma, hiszen mindez egy rendőr előtt történt!

részletek

Újabb autócsodák Budapest utcáin

Többek között egy Lamborghini Aventador LP770-4 SVJ-t is lencsevégre kapott olvasónk sok más autókülönlegesség mellett fővárosunkban.

részletek

Ilyen lesz egy F1-es kör Portimaóban

A naptárt érintő legfrissebb bejelentések értelmében először fognak nagydíjat rendezni az algarve-i pályán: egyelőre ugyan csak az Assetto Corsa játékban, de megnézhetünk egy onboard kört róla.

részletek

Nem volt ki a négy kereke a szikrázó Opelnek

Amit a címben írtunk, azt szó szerint értettük: hiányzott a bal hátsó kereke Mátészalkánál a videón látható autónak – az eredmény olyan látványos szikrázás, amit az F1-ben is megirigyelnének.

részletek

Őrület: tolatni kezdett a magyar autópályán

Döbbenetes felvételek: miután elvétette a lehajtót, a külső sávban kezdett el tolatni a videón látható autós, veszélyeztetve az autópályán nagy tempóval haladó társait.

részletek

Leugratott a felüljáróról a motoros

A kamionos nem akart hinni a szemének, amikor az őt megelőző motoros egyszerűen nekihajtott a korlátnak, majd a mélybe zuhant. A férfinak nincs jogosítványa, és a motor sem az övé, a balesetet azonban túlélte.

részletek

45 méter magasból dobták trambulinra az autót

Több hónapos előkészítés előzte meg az alábbi videóban látható kísérletet, amelyben a világ legerősebb trambulinjára 15 emelet magasból dobtak rá egy kocsit – az eredmény igazán látványos lett.

részletek
Olvastad már?