Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 2. kedd

Videó

45 méter magasból dobták trambulinra az autót

Több hónapos előkészítés előzte meg az alábbi videóban látható kísérletet, amelyben a világ legerősebb trambulinjára 15 emelet magasból dobtak rá egy kocsit – az eredmény igazán látványos lett.

részletek

A Bálna-gála minden bája, ahogy az operatőrünk látta

Aki lemaradt élő közvetítésünkről december 12-én, az most az alábbi hangulatvideóban érezheti át, milyen is volt a kiadónk által harmadik alkalommal megrendezett TOP50 magyar autóversenyző gála.

részletek

MotoGP: 2019 legjobb onboard felvételei

Marquez és Dovizioso spielbergi csatája, Marquez sepangi rajtja és Lorenzo barcelonai tarolása – többek között ezek is szerepelnek a MotoGP YouTube-csatornájának összeállításában.

részletek

Kamion sodorta el a kerékpárost, de túlélte

Döbbenetes szerencséje volt annak a kínai biciklisnek, akit múlt héten sodort el egy kamion kanyarodás közben: a férfi a jármű alá került, mégis ép bőrrel megúszta az ijesztő incidenst!

részletek

Zabkása vagy kávé? – Bottas rajongói kérdésekre válaszolt

Miért épp a 77-es a rajtszáma? Hogyan néz ki számára egy versenynap reggele? Mit üzenne a fiatalkori önmagának? Többek között ezekre is válaszolt a finn pilóta a Mercedes videójában.

részletek

Boldog karácsonyt kíván egy halom versenyző

December végén még az autóversenyzők is kijelentkezhetnek a Twitterből és kihúzhatják a konnektorból az internetet - persze csak miután föltöltötték karácsonyi jókívánságukat a közösségi oldalukra!

részletek

Így gyűlt össze Vettel 9 büntetőpontja

A pályán elkövetett hibák sorozata nemcsak az elvárt eredmények elmaradása miatt lehet kellemetlen Sebastian Vettel számára, hanem a büntetőpontok vészes halmozódása miatt is. Még Pastor Maldonado sem állt ilyen közel az eltiltáshoz.

részletek

F1-közeli tempóval száguldott a kerékpáros

280,557 km/h-s sebességével megdöntötte a vonatkozó rekordot Neil Campbell, de a brit kerékpáros még egy ennél is komolyabb csúcsdöntésre készül.

részletek

1200 lóerősre hergelték fel az Escalade-et

Kevés volt a Cadillac gyári 6,2-es V8-as 400 lóerős teljesítménye, ezért beletettek egy nagyobb blokkot két turbóval, az utcai gumik helyére pedig slickek kerültek. Hogy meg tudja mutatni, valójában mire képes a szörnyeteg, gyorsulási versenyre vitték el.

részletek

Öröm nézni, ahogy ebben a játékban törnek az autók

Elrepül, meghajlik, bereped, de még mindig megy tovább. A Wreckfest törésmodellje bármilyen versenyjátékot tízszer élvezetesebbé tenne.

részletek

A Formula-E vonzza az élen állók ütközéseit

Még csak alig több mint négy éve létezik a sorozat, de máris annyi kontaktot láttunk verseny közben az élen haladó két pilóta között, hogy más szériákból csak évtizedek alatt gyűjthetnénk össze ennyit.

részletek

A gumik csatája: melyik a jobb?

Három egyforma Suzuki Vitarát próbáltak ki középkategóriás, illetve prémium téli gumival, valamint egy négy évszakos abronccsal - vajon melyik hogyan tapad csúszós körülmények között?

részletek
Olvastad már?