Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

Videó

Páros lábbal ugrott be az autó ablakán

Azt hitte, terrortámadásra készül az autós, ezért páros lábbal beugrott az ablakon keresztül, hogy megállítsa a később le is tartóztatott férfit.

részletek

Érdekes lesz: Csapatfőnöke leidiótázta Mazepint

Még be sem mutatkozott a Formula-1-ben, máris sokan a fejét követelték balhéi miatt. Érdekes lesz az élet a Haasnál, a tulajdonos ugyanis kikotyogta, mit mondott Mazepinnek közvetlen főnöke.

részletek

Valóság vs. játék: újraalkották a 2020-as baleseteket

A Nekrews 51 YouTube-csatorna készítője a tavalyi szezon összes incidensét újraalkotta a legfrissebb F1-es játékban, most pedig össze is vethetjük a végeredményt a valóságban történtekkel.

részletek

Érthetetlen, mit művelt ez a férfi az autóúton

Nem elég, hogy az M4-es egyik lehajtója közelében álldogált a külső sávban, még a felvételt készítő és mellette elhaladó autósra is megpróbált ráijeszteni – ijesztő és döbbenetes, amit csinált.

részletek

Szenzációs karácsonyi videó a svéd rendőröktől

Az ilyen ötletre mondják, hogy egyszerű, de nagyszerű: a svéd rendőrség egymás mellé állított öt járművet, amelyek fényszórói a Jingle Bells dallamára „jártak” ünnepi „fénytáncot”.

részletek

A már boruló kamion elől rántotta félre az autót - videó

Lengyelországban történt az eset - egy pillanat alatt döntött, félrehúzta a kormányt, valószínűleg ennek köszönhetik, hogy nagy baj nélkül megúszták a jelenetet.

részletek

Ilyen egy kör a bahreini „oválon” a játékban

Néhány napja bejelentették, hogy a második bahreini futamot, a Szahíri Nagydíjat a Ross Brawn által „majdnem oválként” jellemzett külső nyomvonalon rendezik majd – ezzel kezdhetünk el ismerkedni.

részletek

Árokba kényszerült az autós a szabálytalan előzés miatt

Szemből, záróvonalon keresztül manőverezett az egyik sofőr, aki miatt az árokba kellett hajtania egy társának – de itt jött a csavar és az instant karma, hiszen mindez egy rendőr előtt történt!

részletek

Újabb autócsodák Budapest utcáin

Többek között egy Lamborghini Aventador LP770-4 SVJ-t is lencsevégre kapott olvasónk sok más autókülönlegesség mellett fővárosunkban.

részletek

Ilyen lesz egy F1-es kör Portimaóban

A naptárt érintő legfrissebb bejelentések értelmében először fognak nagydíjat rendezni az algarve-i pályán: egyelőre ugyan csak az Assetto Corsa játékban, de megnézhetünk egy onboard kört róla.

részletek

Nem volt ki a négy kereke a szikrázó Opelnek

Amit a címben írtunk, azt szó szerint értettük: hiányzott a bal hátsó kereke Mátészalkánál a videón látható autónak – az eredmény olyan látványos szikrázás, amit az F1-ben is megirigyelnének.

részletek

Őrület: tolatni kezdett a magyar autópályán

Döbbenetes felvételek: miután elvétette a lehajtót, a külső sávban kezdett el tolatni a videón látható autós, veszélyeztetve az autópályán nagy tempóval haladó társait.

részletek