Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Videó

F1-közeli tempóval száguldott a kerékpáros

280,557 km/h-s sebességével megdöntötte a vonatkozó rekordot Neil Campbell, de a brit kerékpáros még egy ennél is komolyabb csúcsdöntésre készül.

részletek

1200 lóerősre hergelték fel az Escalade-et

Kevés volt a Cadillac gyári 6,2-es V8-as 400 lóerős teljesítménye, ezért beletettek egy nagyobb blokkot két turbóval, az utcai gumik helyére pedig slickek kerültek. Hogy meg tudja mutatni, valójában mire képes a szörnyeteg, gyorsulási versenyre vitték el.

részletek

Öröm nézni, ahogy ebben a játékban törnek az autók

Elrepül, meghajlik, bereped, de még mindig megy tovább. A Wreckfest törésmodellje bármilyen versenyjátékot tízszer élvezetesebbé tenne.

részletek

A Formula-E vonzza az élen állók ütközéseit

Még csak alig több mint négy éve létezik a sorozat, de máris annyi kontaktot láttunk verseny közben az élen haladó két pilóta között, hogy más szériákból csak évtizedek alatt gyűjthetnénk össze ennyit.

részletek

A gumik csatája: melyik a jobb?

Három egyforma Suzuki Vitarát próbáltak ki középkategóriás, illetve prémium téli gumival, valamint egy négy évszakos abronccsal - vajon melyik hogyan tapad csúszós körülmények között?

részletek

A járdán kerülte ki a dugót a budapesti sofőr

A Zuglói útnál elégelte meg az autós a hosszas sorban állást, ezért felhajtott a járdára – egy gyalogost azért elengedett… – és ott hajtott végig a következő kereszteződésig.

részletek

Hogyan boldogul egy kezdő a Nordschleifén?

Ha van egy barátnőd, aki még sosem játszott autóversenyzős-szimulátoros játékkal, nem biztos, hogy a Zöld Pokolban tanácsos megtennie az első körét – legalábbis az alábbi videó erről tanúskodik…

részletek

Ez a gyönyörű Ferrari lehet a világ legdrágábban elárverezett autója

Ahogy az a CNN videójából kiderül, az autó már csak a rajta kívül legyártott kevés darab miatt is igencsak borsos árú, ha pedig hozzávesszük a különleges történetét is, dollárban tízmilliós, forintban tízmilliárdos tételnél tartunk.

részletek

Ennél gyorsabban nem lehet beszállni egy autóba

Ha valakit esetleg sürgetne az őt fuvarozó illető, hogy menni kellene, nem árt a lehető legjobban meggyorsítani a folyamatot. Ehhez nem árt egy hatékony beszállási technika, amit ez a srác járatott csúcsra.

részletek

Audi, BMW, Lexus, Lamborghini és nagy bukás az F1 2020-ban

Jó érzés eljátszani a gondolattal, hogy két év múlva milyen pilótákból és csapatokból áll majd az F1-es mezőny - és ahogyan az lenni szokott a játékokban, a hatalmas tömegbaleset sem marad el.

részletek

Húszperces ízelítő a Daytonai 24 órásból

Az alábbi játékos a Project Cars 2-ben próbálta ki, milyen részt venni a legendás viadalon, amelyet a valóságban ezen a hétvégén rendeznek – persze ő nem ült a gépnél egy napon keresztül…

részletek

Ennek a sofőrnek teljesen elment az esze

Kezdődött az egész azzal, hogy elállta a felvételt rögzítő autós útját, de ami ezután következett, arra tényleg nehéz szavakat találni: a rükvercet nem ismerte fel vagy a dudaszó vadította meg?

részletek
Olvastad már?