Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Videó

MotoGP: 2019 legjobb onboard felvételei

Marquez és Dovizioso spielbergi csatája, Marquez sepangi rajtja és Lorenzo barcelonai tarolása – többek között ezek is szerepelnek a MotoGP YouTube-csatornájának összeállításában.

részletek

Kamion sodorta el a kerékpárost, de túlélte

Döbbenetes szerencséje volt annak a kínai biciklisnek, akit múlt héten sodort el egy kamion kanyarodás közben: a férfi a jármű alá került, mégis ép bőrrel megúszta az ijesztő incidenst!

részletek

Zabkása vagy kávé? – Bottas rajongói kérdésekre válaszolt

Miért épp a 77-es a rajtszáma? Hogyan néz ki számára egy versenynap reggele? Mit üzenne a fiatalkori önmagának? Többek között ezekre is válaszolt a finn pilóta a Mercedes videójában.

részletek

Boldog karácsonyt kíván egy halom versenyző

December végén még az autóversenyzők is kijelentkezhetnek a Twitterből és kihúzhatják a konnektorból az internetet - persze csak miután föltöltötték karácsonyi jókívánságukat a közösségi oldalukra!

részletek

Így gyűlt össze Vettel 9 büntetőpontja

A pályán elkövetett hibák sorozata nemcsak az elvárt eredmények elmaradása miatt lehet kellemetlen Sebastian Vettel számára, hanem a büntetőpontok vészes halmozódása miatt is. Még Pastor Maldonado sem állt ilyen közel az eltiltáshoz.

részletek

F1-közeli tempóval száguldott a kerékpáros

280,557 km/h-s sebességével megdöntötte a vonatkozó rekordot Neil Campbell, de a brit kerékpáros még egy ennél is komolyabb csúcsdöntésre készül.

részletek

1200 lóerősre hergelték fel az Escalade-et

Kevés volt a Cadillac gyári 6,2-es V8-as 400 lóerős teljesítménye, ezért beletettek egy nagyobb blokkot két turbóval, az utcai gumik helyére pedig slickek kerültek. Hogy meg tudja mutatni, valójában mire képes a szörnyeteg, gyorsulási versenyre vitték el.

részletek

Öröm nézni, ahogy ebben a játékban törnek az autók

Elrepül, meghajlik, bereped, de még mindig megy tovább. A Wreckfest törésmodellje bármilyen versenyjátékot tízszer élvezetesebbé tenne.

részletek

A Formula-E vonzza az élen állók ütközéseit

Még csak alig több mint négy éve létezik a sorozat, de máris annyi kontaktot láttunk verseny közben az élen haladó két pilóta között, hogy más szériákból csak évtizedek alatt gyűjthetnénk össze ennyit.

részletek

A gumik csatája: melyik a jobb?

Három egyforma Suzuki Vitarát próbáltak ki középkategóriás, illetve prémium téli gumival, valamint egy négy évszakos abronccsal - vajon melyik hogyan tapad csúszós körülmények között?

részletek

A járdán kerülte ki a dugót a budapesti sofőr

A Zuglói útnál elégelte meg az autós a hosszas sorban állást, ezért felhajtott a járdára – egy gyalogost azért elengedett… – és ott hajtott végig a következő kereszteződésig.

részletek

Hogyan boldogul egy kezdő a Nordschleifén?

Ha van egy barátnőd, aki még sosem játszott autóversenyzős-szimulátoros játékkal, nem biztos, hogy a Zöld Pokolban tanácsos megtennie az első körét – legalábbis az alábbi videó erről tanúskodik…

részletek
Olvastad már?