DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
USA

"Bérgyilkos az exem" - Döbbenetes vallomás

Nem április elseje van, bár az Autosport beszámolóját olvasva mi is megnéztük a naptárunkat: a volt kedvese bántalmazásával vádolt Kurt Busch, aki az F1-be tartó Gene Haas pilótája, azt állítja, hogy a hölgy bérgyilkosként járja a világot.

Megdöbbentő fordulatot vett Kurt Busch családon belüli erőszak-ügye. A NASCAR-sztár egy tegnapi meghallgatáson azt állította, hogy volt barátnője valójában egy képzett bérgyilkos, aki a világot járja, és távcsöves puskával teljesíti megrendelői kérését.

„Odakint mindenki azt fogja mondani, hogy őrült vagyok, csakhogy én testközelből tapasztaltam meg mindezt” – mondta Busch a Wilmington News Journal beszámolója szerint. A versenyző részletesen beszámolt olyan esetekről, amikor egykori kedvese, Patricia Driscoll megbízásról tért haza, nem egyszer sebesülésekkel. Mint elmondta, egy alkalommal például, amikor a texasi El Pasóban voltak, párja terepszínű ruhában távozott tőle, majd amikor visszatért, már ballonkabát volt rajta, alatta pedig egy véres hálóing.

busch_driscoll

Busch és az állítólagos bérgyilkos - még egy párként


Driscoll az AP hírügynökségnek kifejtette álláspontját Busch vallomásáról: „Az állítás, miszerint képzett bérgyilkos vagyok, nevetséges és teljesen alaptalan, pusztán a hitelességemet akarja lerombolni. Ezt még Rusty Hardin (Busch ügyvédje – a szerk.) sem hiszi el! Azt is érdekesnek találom, hogy e különös vádak némelyike egyenesen abból a forgatókönyvből származik, melyen nyolc éve dolgozom.”

Az ominózus meghallgatásra azt követően került sor, hogy Driscoll távoltartási végzést kért Busch ellen, aki állítása szerint Doverben tettlegesen bántalmazta őt. A versenyző viszont azt állítja, hogy Driscoll, akivel az eset előtt egy héttel szakított, véletlenül ütötte be a fejét, miközben megpróbálta őt rávenni, hogy hagyja el a motorhome-ot, ahová hívatlanul beállított.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: