DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Izgalmas, vibráló neon a körmeiden!

A trendek jönnek s mennek, és nem igazán vallanánk meg az igazat, ha azt állítanánk, hogy nem igazi izgalommal loholunk utánuk, s varázsoljuk nemcsak gyönyörűvé, hanem divatossá is megjelenésünket azáltal, hogy a körmeinket is a legdivatosabb színekbe öltöztetjük.

Ne engedd még el a nyarat!

Az idei nyár trendszínei között nagy sikerrel hódítottak a neon árnyalatok, melyek a StudioFlash gél lakkjai között is elkápráztatnak intenzitásukkal. A legszebb az egészben, hogy ugyan gondolhatjuk alapvetően azt a neon árnyalatokról, hogy túl vibrálóak hozzánk vagy a személyiségünkhöz, ennek ellenére is találhatunk olyan megoldásokat, amellyel egyszerre érezhetjük merésznek, mégis visszafogottnak magunkat. 

studioflash.hu - 2022 szeptember - LinkMarketing - 1



Persze a dinamikus személyiségek is maradjanak, hiszen az ajánlónkban mindenki megtalálja a legjobb neon díszítésekhez a tökéletes inspirációt.

Ha nyár, akkor…?

Ez akár egy személyiségteszt egyik kérdése is lehetne, de itt és most nem az a lényeg, hogy megmond a választ. Sokkal inkább arra érdemes fókuszálni, hogy konkréten neked mi van a fókuszban, mit szeretnél átélni, bevonzani, mit mutatnál meg magadból, s milyen kalandokat fogsz biztosan átélni. Elképzelései, hangulata, egyedi személyiségvonásai mindenkinek határozottan megvannak, s érdemes ebből az irányból elindulni, ha rá akarsz találni a tökéletes körömdíszítésre.

Méltatlankodsz, hogy konkrét ötleteket ígértem? Ne aggódj, máris következnek, nem hagylak cserben. Nézd!

Neon: merészeknek és visszafogottaknak

A neon lakkoknak is vannak klasszikus árnyalatai, tudtad? Azoknak, akik inkább visszafogottan duhajkodnak, érdemes erről a színpalettáról szemezgetni. Nem kell aggódni, ezt nem kell afféle bátortalan, kompromisszumos megoldásnak tekinteni, hiszen önazonos és divatos döntésről van szó! 

Feltűnő színek és feltűnés elkerülése: ha a neonszínek közül például a pirosas vagy korall árnyalatot kombinálod egy egyszerű nude lakkal, egyáltalán nem nehéz egyszerre megmutatni és megőrizni magad. Ugyanígy visszafogott választás lehet az egyszerű egyszínű festés is, itt már az árnyalat is merészebb, de ha nem szeretnéd, ne hagyd el a komfortzónád!

A mindent elsöprő impulzivitás és a szelídség között van félúton, ha a korall mellé némi neon zöldet párosítunk, akár csillámokkal. Ütős kombináció lehet, s némi extra díszítőelem vagy forma, kialakítás is abszolút belefér.

De nem hagyhatom a merészeket sem magukra: mit szóltok némi glitterboomer technikához, akár gyönyörű neon pinkkel? Persze jöhetnek a sziluettes megoldások: pálmafás naplemente a körmeiden? Miért ne? Egyszerre izgalmas, vad, miközben elképesztően nőies választás, ráadásul a nyaralás emlékeit is visszidézi.

A bátrabbak nyugodtan kombináljanak még több színt, s persze jöhetnek a virágok, pillangók is, amit csak szeretnél. Még tart a nyár, még engedj a vágyaidnak, mielőtt a borongós őszbe váltanál!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: