DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Végre megérkezett a cross-play az F1 22-re

Szerdától mindenki képes lesz összemérni tudását a különböző platformokon játszó versenyzők ellen, ugyanis végre megérkezett a várva várt cross-play támogatás az F1 22-re.

A Social Race és a kétjátékos karriermód esetén szerdától elérhetővé vált a cross-play az F1 22-n, ami azt jelenti, hogy játsszanak a gamerek akár PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, Xbox Series X vagy S-en, vagy akár PC-n, egy közös felületen mérhetik végre össze tudásukat.

A cross-play lehetőséget a játék beállításain belül kell engedélyezni, míg Xboxon előfordulhat, hogy a játékkonzol felhasználói beállításai között is szükség lesz némi módosításra, hogy más platformokon játszókkal is összemérhessék tudásukat. Ehhez ide kattintva találtok útmutatást.



Ezt követően lehetőségünk lesz meghívni olyan barátainkat vagy eddig számunkra ismeretlen játékosokat, akik a miénktől eltérő konzolt használnak, de természetesen továbbra is választható a cross-play mellőzése.

Az EA saját honlapján jelentette be a nagy hírt, aki pedig fennakadásokba ütközik, itt találhat választ a kérdéseire.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: