Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

F122

Ilyen egy kör visszafelé Mexikóban

Az aktuális versenyhétvége előtt megmutatjuk nektek ezúttal is, hogy milyen lenne a soron következő pálya, vagyis az Autodromo Hermanos Rodriguez visszafelé.

részletek

Lando Norris és Mason Mount a szimulátorban esett egymásnak

Főhadiszállásán látta vendégül a Chelsea kiválóságát, Mason Mountot a McLaren, ahol Lando Norrisszal egymásnak estek a szimulátorban. Mondanunk sem kell, hogy inkább roncsderbi lett belőle, mint verseny.

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Austinban

A valóságban aligha kerül ilyenre sor, de az F1 22 arra is jó, hogy kipróbáljuk, milyen lenne, ha fordított menetirányban száguldanának az autók a hétvégi USA Nagydíj helyszínén, a COTA-n.

részletek

Megérkezett az F2 idei szezonja a játékba

A tavalyi évhez hasonlóan idén is az egy évvel korábbi F2-es autókkal jelent meg az aktuális F1-es játék, azonban a napokban végre megérkezett a frissítés, amely elhozza nekünk a Formula-2 2022-es szezonját. Lássuk, hogyan sikerült!

részletek

A jövőbe repít ez az új F1 22-es mod

Josh Merrin jelenleg is készíti azt a modot, amely az F22-ből F1 2026-ot fog varázsolni. Új gumigyártó, új csapatok, szponzorok és pilóták. Bár a Red Bull-Porsche már biztos, hogy csak fikció. Ti hogy képzelitek el 2026-ot?

részletek

Visszafelé még élvezetesebb Suzuka?

A Japán Nagydíj 2019-et követően tér vissza a száguldó cirkusz vérkeringésébe. Vajon menetiránnyal szemben is annyira magával ragadó Suzuka, mint a menetirány szerint?

részletek

Ilyen egy fordított kör nappal Szingapúrban

Három év után tér vissza Szingapúrba az F1-es mezőny, egy videós pedig a friss játékban, az F1 22-ben próbálta ki azt, milyen ellentétes menetirányban száguldani a pályán – ráadásul az esti futamhoz képest szokatlan nappali fényben.

részletek

Elevenítsük fel Szingapúrt

Jövő héten 2019 után először rendezik meg a Szingapúri Nagydíjat. Lehet, hogy már nem mindenki emlékszik a vonalvezetésre, így elevenítsük fel azt az F1 22 segítségével.

részletek

Így játszanának a mezőny tagjai az F1 22-vel

A sok komoly téma mellett néha üdítő ránézni egy kis bolondságra is. Lássuk, egy eléggé jól futó humoros videóban, hogyan játszanának a mezőny tagjai az F1 22-vel.

részletek

Elkezdődött az F1 Esports Pro Series 2022-es idénye

A Bahreini Nagydíjjal kezdetét vette a 2022-es F1 Esports Series Pro bajnoksága szerdán este. A McLaren Shadow versenyzője, Lucas Blakeley győzelmével zárult az első verseny.

részletek

Visszafelé talán még jobb Zandvoort?

Nos, ezt a kérdést mindenki döntse el maga, mindenestre mi hoztunk nektek egy videót, amelyben megnézhetitek, milyen lenne a hétvégi helyszín fordított vonalvezetéssel.

részletek

Végre megérkezett a cross-play az F1 22-re

Szerdától mindenki képes lesz összemérni tudását a különböző platformokon játszó versenyzők ellen, ugyanis végre megérkezett a várva várt cross-play támogatás az F1 22-re.

részletek