Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

F122

F1 22: Megérkeztek a pilótaértékelések

Aligha meglepő, hogy a címvédő Max Verstappen és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton rendelkezik a legjobb összpontszámmal a rövidesen megjelenő új F1-es videojátékban.

részletek

Újdonságokkal érkezik majd az F1 22

Július 1-jén érkezik az új F1-videojáték, amely hosszú idő után újból az EA kezei közül kerül ki - bár továbbra is a Codemasters fejleszti azt. Bemutatták, milyen újdonságokra számíthatunk az F1 22-ben.

részletek

Norris is kipróbálta a készülő F1-játékot

Bár még várni kell az F1 22 megjelenésére, Charles Leclerc után egy másik szimulátorőrült F1-es pilóta is belekóstolhatott a friss játékba: a McLaren versenyzője a Brit Nagydíjat „teljesítette”.

részletek

Ilyen lesz Barcelona az új játékban

Már javában zajlik a Spanyol Nagydíj hétvégéje Barcelonában, így most összevethetjük, mennyire lett valósághű a katalán pálya a játékban. Fernando Alonso autójával mehetünk egy kört.

részletek

Charles Leclerc már ki is próbálta az F1 22-t

Az Electronic Arts égisze alá került az F1 videojátéka, azonban továbbra is a Codemasters csapata fejleszti azt. Leclerc már ki is próbálhatta a fejlesztés alatt álló játékot.

részletek

Mennyire lett valósághű Miami a játékban?

Bár az F1 22 még fejlesztés alatt áll, így lehetnek változások a pályákban is, egy videós összevetette egy onboard kör alapján, mennyire sikerült lemásolniuk a készítőknek az új helyszínt.

részletek

Ilyenek lesznek a motorhangok az F1 22-ben

Bár még várni kell a hivatalos megjelenésre, a Nekrews51 nevű videós jóvoltából meghallgathatjuk, milyen hangja lesz a négyféle erőforrásnak a még fejlesztés alatt álló új F1-es játékban.

részletek

F1 22: Júliusban jön a hivatalos játék új része

A Codemasters Formula-1-es sorozatának 2022-es kiadása július 1-jén érkezik meg, a főszerepben az új generációs versenygépekkel és sprintfutamokkal.

részletek