DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

F122

Újraalkották a Brit nagydíjat a játékban

Zhou és Albon balesetétől egészen a körömlerágós utolsó körökig újraalkotáák a Brit Nagydíj versenyét az F1 22-ben. Zhou balesetét is egész jól reprodukálták a készítők.

részletek

Megérkezett az első hibajavítás az F1 22-re

Már elérhető az első hivatalos patch az F1 22-re. Több játékmenetben és menürendszerben tapasztalt hibát orvosoltak a fejlesztők, miközben kisebb-nagyobb fejlesztéseket is kapott az új játék.

részletek

Vicces jelenetek és hibák az F1 22-ben

Eltűnő versenygép, autóra támadó bakui fal, bokszkiállás után a garázsba hajtó pilóta: a frissen megjelent F1-es játékban is előfordulnak megmagyarázhatatlan pillanatok. Ezekre reagált az aarava nevű szimulátoros videós.

részletek

Ilyen egy kör Spielbergben az F1 22-ben

Július 1-jén hivatalosan is megjelent a legújabb Formula-1-es videojáték, az F1 22. A közeledő Osztrák Nagydíj apropóján nézzük meg, milyen egy kör a Red Bull Ringen az új kiadásban.

részletek

A Chelsea futballistája is kipróbálja az F1 22-t

A koronavírus okozta leállás alatt bevett szokássá vált, hogy a fiatalabb pilóták az F1-es játékban mérték össze tudásukat, ezekhez a versenyekhez pedig több sztár is csatlakozott.

részletek

Megérkezett az F1 22 utolsó kedvcsinálója

Már csak néhányat kell aludni a július 1-jén érkező új F1-es játék megjelenéséig, a készítők pedig egy utolsó rövid trailerrel igyekeztek felcsigázni a várakozásokat.

részletek

F1 22: Megérkeztek a pilótaértékelések

Aligha meglepő, hogy a címvédő Max Verstappen és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton rendelkezik a legjobb összpontszámmal a rövidesen megjelenő új F1-es videojátékban.

részletek

Újdonságokkal érkezik majd az F1 22

Július 1-jén érkezik az új F1-videojáték, amely hosszú idő után újból az EA kezei közül kerül ki - bár továbbra is a Codemasters fejleszti azt. Bemutatták, milyen újdonságokra számíthatunk az F1 22-ben.

részletek

Norris is kipróbálta a készülő F1-játékot

Bár még várni kell az F1 22 megjelenésére, Charles Leclerc után egy másik szimulátorőrült F1-es pilóta is belekóstolhatott a friss játékba: a McLaren versenyzője a Brit Nagydíjat „teljesítette”.

részletek

Ilyen lesz Barcelona az új játékban

Már javában zajlik a Spanyol Nagydíj hétvégéje Barcelonában, így most összevethetjük, mennyire lett valósághű a katalán pálya a játékban. Fernando Alonso autójával mehetünk egy kört.

részletek

Charles Leclerc már ki is próbálta az F1 22-t

Az Electronic Arts égisze alá került az F1 videojátéka, azonban továbbra is a Codemasters csapata fejleszti azt. Leclerc már ki is próbálhatta a fejlesztés alatt álló játékot.

részletek

Mennyire lett valósághű Miami a játékban?

Bár az F1 22 még fejlesztés alatt áll, így lehetnek változások a pályákban is, egy videós összevetette egy onboard kör alapján, mennyire sikerült lemásolniuk a készítőknek az új helyszínt.

részletek