DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Verstappen az élről csapta falnak Le Mans-ban

A Red Bull ellen szállt ringbe Max Verstappen a virtuális Le Mans-i 24 óráson, s a holland és csapattársai végig az élen is tartották autójukat, Verstappen végül csúnyán összetörte azt.

Egy hete számoltunk be róla, hogy ha még csak a virtuális térben is, de Max Verstappen a Red Bull ellen fog versenyezni a Le Mans-i 24 órás megmérettetésen. A Redline színeiben - Felix Rosenqvist, Atze Kerkhof és Maximilian Benecke csapattársaként - már a rajtnál az élre álltak és onnantól ki sem adták az első helyet a kezeik közül.

Egészen a verseny hetedik órájának végéig, amikor is Max Verstappen ült vissza a volán mögé, a holland pedig a Ford Sikánban túl szűken fordult be, a rázókő megdobta az autót, az pedig olyan erővel csapódott a gumifalba, hogy az rFactor 2 fizikai modellezése szerint az elegendő nagyságú volt ahhoz, hogy az autó olyan sérülést szenvedjen, amivel azonnal kiesett a kvartett a versenyből.

 

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: