Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 10. szombat

Videojáték

A videojátékok története - Mindenki szeret játszani!

A videojáték egy olyan elektronikus játék, amely valós idejű vizuális visszajelzést hoz létre televízión vagy számítógépes monitoron. Ezek a szórakoztató eszközök az 1980-as évek óta egyre fontosabb részét képezik az életünknek. Tulajdonképpen a művészet egyik formájának tekinthetőek, hiszen igazi egyediséget visznek ebbe a modern világába.

részletek

F1 Manager: Valósághű mozdulatok

A játékmenetet bemutató kedvcsináló videók után ezúttal azt tudhatjuk meg az F1 Manager 22 készítőitől, miként próbálták meg a lehető legélethűbbé varázsolni a játékot a motion capture technológiával.

részletek

F1 Manager 22: A versenynap

Újabb kedvcsináló videót tettek közzé az F1 Manager 22 készítői. Ezúttal a versenynap legérdekesebb és alapvető elemeit ismertetik meg velünk a fejlesztők, mielőtt augusztus végén megjelenne a játék.

részletek

Kedvcsináló videó érkezett az F1 Managerhez

Megérkezett az egyik utolsó kedvcsináló videó, amely bemutatja nekünk, hogyan is zajlik egy versenyhétvége és mi mindenre kell majd odafigyelnünk a játékban, ha sikereket szeretnénk elérni. A játék early accesszel már augusztus 25-étől elérhető.

részletek

F1 Manager 2022: Megérkeztek a pilótaértékelések

Bár az F1 22 már megjelent, idén vár ránk még egy hivatalos Formula-1-es játék, az F1 Manager 2022, ami augusztus 30-án érkezik. Már láthatjuk is a pilótaértékeléseket!

részletek

Jobb lenne Monaco ezzel a vonalvezetéssel?

Egy játékos új vonalvezetésen próbálta ki Monaco utcáit. Vajon egy nyomvonal-módosítás segíthetne a hercegségnek, hogy szerződést hosszabbítson velük az F1?

részletek

Videó: Egy kör Bathurstben az AMR22-vel

Az Assetto Corsában már megjelentek az első MOD-ok, melyek elhozzák a játékba a 2022-es F1-es autókat. Az elsőként bemutatott valódi autóval, az Aston Martinnal mehetünk egy kört Bathurstben.

részletek

Tíz évet felölelő szimuláció az F1 jövőjéről

Mi minden történhet az F1-ben tíz év alatt? Nagyon sok minden! Új világbajnokok születnek, rengeteg csapatváltás történik és új szabályokat hoznak. Lássuk, mit mutat egy szimuláció a jövőről!

részletek

Verstappenék ezúttal sem értek célba a 24 óráson

Max Verstappen és csapata ezúttal sem látta meg a kockás zászlót egy szimulátorversenyen. Múlt héten a holland maga csapta falnak az autót Le Mans-ban, ezúttal pedig egy technikai hiba hátráltatta őket.

részletek

Verstappen az élről csapta falnak Le Mans-ban

A Red Bull ellen szállt ringbe Max Verstappen a virtuális Le Mans-i 24 óráson, s a holland és csapattársai végig az élen is tartották autójukat, Verstappen végül csúnyán összetörte azt.

részletek

A játékban alkották újra a szezonzárót

Az F1 2021-ben alkották újra a feledhetetlen 2021-es szezonzárót, amelyet Max Verstappen nyert meg, ezáltal pedig őt koronázták a száguldó cirkusz idei világbajnokává.

részletek

Videó: F1-es bújócska a Paul Ricardon

Aarava töltötte fel YouTube-oldalára az alábbi formabontó ötletet: az egyedi festésű F1-esekkel mindenki elbújik a Paul Ricardon, ő pedig megkeresi őket. Vajon megtalált mindenkit?

részletek