DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Verstappen futamon indul, méghozzá a Red Bull ellen

A virtuális Le Mans-i 24 óráson áll rajthoz a regnáló F1-es világbajnok, de nem a Liam Lawsont is indító Red Bull színeiben - Montoya, Palou, Rosenqvist, Deletraz, vagy Drugovich is ott lesz a futamon.

Ha a valóságban nem is indulhat egyelőre versenyen, a virtuális világban már rajthoz is áll egy komoly megmérettetésen a friss F1-es világbajnok Max Verstappen. A Red Bull holland szupersztárja jövő hétvégén, január 15-16-án ugyanis ott lesz a Redline egyik csapatában a virtuális Le Mans-i 24 órás futamon.

ve_1



A versenyen sok nagy név vesz egyébként részt, Verstappen csapattársa Felix Rosenqvist, Max Benecke és Atze Herkhof lesz, míg a Redline másik autóját Oliver Rowland, Felipe Drugovich, Jeffrey Rietveld és Michal Smidl irányítja majd. Rajtuk kívül olyan, a valóságban nagyon magasra jutott pilóták is rajthoz állnak, mint Juan Pablo Montoya, Alex Palou, Louis Deletraz, vagy Dani Juncadella.

Érdekesség, hogy Verstappen ebben az esetben a Red Bull ellen fog versenyezni, hiszen az energiaitalosok esport-csapata is ott lesz a futamon, többek között az F1-be vágyó akadémistával, Liam Lawsonnal.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: