DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Stílusos és hasznos ajándékok a fa alá a HONOR-tól

A HONOR 50, HONOR 50 Lite és HONOR Earbuds 2 Lite minden korosztály számára tökéletes választás...

A HONOR 50 társ a kreatív önkifejezésben és a felhőtlen szórakozásban

honor50



A márka legújabb okostelefonja októberben érkezett Magyarországra, és remek ajándék azok számára, akik rendszeresen készítenek tartalmakat közösségi média felületekre. A HONOR 50 magasabb szintre emeli a vlogolást 108 megapixeles főkamerájával és hat multi-video készítési módjával, amelyek lehetővé teszik az elő- és hátlapi kamerák egyidejű használatát. A kép a képben mód segítségével az előlapi kamera képe a hátlapi kamera nagyobb képébe illeszthető, így az ünnepi pillanatok minden szereplője egyszerre örökíthető meg, a 32 megapixeles, 90 fokos látószögű előlapi kamerával pedig tökéletes szelfik és csoportképek készíthetők éjjel-nappal. A divatrajongók nagyra fogják értékelni a készülék hókristályok által inspirált, gyémántként ragyogó jeges kristály, smaragdzöld és éjfekete színválasztékát is.

Kikapcsolódáshoz is tökéletes választás a HONOR 50, az egész napos, folyamatos használatot ugyanis könnyedén biztosítja a készülék 4300 mAh-s akkumulátora és a szupergyors energiautánpótlást nyújtó, 66W-os Honor SuperCharge technológia. A moziélményről a készülék 6,57 hüvelykes, 75 fokban ívelt OLED kijelzője gondoskodik, amely támogatja a 2340x1080 pixeles Full HD felbontást és lenyűgözően sok, 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes. A magával ragadó színmegjelenítés és az éles részletek valóban lebilincselőélménnyé teszik a filmnézést a HONOR 50 készülékkel. A játékok élvezetét pedig az emeli magasabb szintre, hogy a telefon késlekedés nélkül reagál az érintésre a 120 Hz-es frissítési ráta, illetve a 300 Hz-es érintési mintavételi frekvencia támogatásának köszönhetően. A Google szolgáltatásokkal elérhető HONOR 50 telefont Qualcomm SnapdragonTM 778G Mobil Platform hajtja, így erőés szépség együtt jellemzi a karcsú készüléket.

HONOR 50 Lite - Tizenéveseknek és a fotózással ismerkedőknek

Honor50Lite

A telefonjukkal szimbiózisban élő tinédzserek kedvenc ajándéka lehet a HONOR 50 Lite, amely 4300 mAh-s akkumulátorának köszönhetően könnyedén bírja a folyamatos használatot, a 66W-os HONOR SuperCharge technológiával pedig csupán tíz perc alatt 40 százalékra tölthető. A készülék 64 megapixeles, négyes kamerarendszere a fényképezés praktikáinak gyakorlására inspirál, ezzel a felsőkategóriás szettel minden ünnepi pillanat lenyűgöző részletességgel ragadható meg. Az előlap 94,4%-át elfoglaló, 6,67 hüvelykes HONOR FullView kijelző tiszta és élethű képpel jeleníti meg a médiatartalmakat, a hosszabb ideig tartó folyamatos használat ellensúlyozásáról pedig a kék fény kibocsátását alacsony szinten tartó, hatékony hardveres megoldással gondoskodik a HONOR. A HONOR 50 Lite mélytengeri kék színben érhető el.

HONOR Earbuds 2 Lite sportoláshoz, zenehallgatáshoz, munkához

HonorEarbuds 2

Az őszi újdonságok között érkezett a HONOR Earbuds 2 Lite teljesen vezeték nélküli sztereó fülhallgató, amely akár 32 órás üzemidővel, továbbfejlesztett aktív zajszűrővel és a környezetre való odafigyelést is lehetővé tevő Hear Through technológiával ideális eszköz sportoláshoz vagy munkához. Tíz milliméteres dinamikus hangszórói kiegyensúlyozott, részletgazdag hangzást, mély basszust biztosítanak, ami zenehallgatás és játék közben is magával ragadó élményt nyújt. A HONOR Earbuds 2 Lite pontosan illeszkedik a fülkagylóba, így a passzív zajszűrés terén is kiválóan teljesít, két mikro-elektromechanikus szilikon mikrofonja pedig jelentősen javítja a telefonhívások élményét. Ergonomikus kialakításának köszönhetően hosszú használat esetén is kényelmes viselet, és minden helyzetben kristálytiszta hangélményt garantál, legyen szó akár egy hosszú téli futásról, útközben intézett hívásról vagy mozgalmas környezetben tartott megbeszélésről. A gleccserfehér és éjfekete kiegészítő stílusos és praktikus ajándék.

A HONOR legújabb okostelefonjai és vezeték nélküli fülhallgatója karácsonyi akció keretében kedvezményes áron érhetők el a Euronics, a Telenor, a Media Markt, az Extreme Digital, valamint az eMag kínálatában.

https://www.hihonor.com/hu/

https://www.facebook.com/honormagyarorszag

https://www.instagram.com/honorhungary

https://www.youtube.com/c/HonorOfficial 

https://twitter.com/Honorglobal 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: